Neler Yeni

Fp kulaklık 1000 1200 tl lik

erenbyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
eren büyük
Bütçe
1000
merhabalar kulaklık almak istiyorum 1000 1200 tl bandına çıkabiliyorum en fazla bir kaç arkadaş bana
bu kulaklığı önermişti ama bu kulaklığı da gördüm hangisini almalıyım
ya da başka bir önerisi olan varsa yazarsa sevinirim teşşekkürler

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
H2002D en mantıklı seçenek bu bütçede.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Yakup Bolat
2002D en mantıklı kulaklık bu bütçede

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
burak
fuxi h3 al kablo ile uğraşma gayet işini görür

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Arda
merhabalar kulaklık almak istiyorum 1000 1200 tl bandına çıkabiliyorum en fazla bir kaç arkadaş bana
bu kulaklığı önermişti ama bu kulaklığı da gördüm hangisini almalıyım
ya da başka bir önerisi olan varsa yazarsa sevinirim teşşekkürler
2002D fiyatını hakediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam altta bir arkadaş fuxi h3 modelini söyledi ne düşünüyorsunuz
Ben kullandım ama alınacak gibi değil cok kötü. Dışarı ses veriyor,kafayı sağa sola hareket ettirince cızırtı sesi geliyor. Baya kalitesiz yani.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
burak
2002D fiyatını hakediyor.

Ben kullandım ama alınacak gibi değil cok kötü. Dışarı ses veriyor,kafayı sağa sola hareket ettirince cızırtı sesi geliyor. Baya kalitesiz yani.
alakası yok kullanmadım diyor bir sürü şey söylemiş :D :D şaka gibi millet ya. ben kullanıyorum bunun söyledikleri ile alakası yok

Oyun vs oynuyorsan 2002d daha iyi olacaktır haberin olsun.
ben cod ve cs2 oynuyorum sıfır gecikme. ne açıdan 2002 daha iyi

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Arda
alakası yok kullanmadım diyor bir sürü şey söylemiş :D :D şaka gibi millet ya. ben kullanıyorum bunun söyledikleri ile alakası yok
Yani hocam aynı şeyi kullandığımı düşünüyorum. Dediğim şeyler var kulaklıkta aldığım hafta geri iade etmiştim. Ayrıca kullandım dedim. Lütfen iyi okuyun.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
burak
Yani hocam aynı şeyi kullandığımı düşünüyorum. Dediğim şeyler var kulaklıkta aldığım hafta geri iade etmiştim. Ayrıca kullandım dedim. Lütfen iyi okuyun.
hocam sizinkinde problem vardır o zaman bahsettiğiniz konular yok kullaklık şu an kafamda

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Arda
hocam sizinkinde problem vardır o zaman bahsettiğiniz konular yok kullaklık şu an kafamda
Hocam hadi kafayı sağa sola hareket ettirince ses yapmasını gectımde kulaklığın asıl sorunu dışarıya fazla ses vermesi zaten bu fiyat bandında iyi bir şey bekleyemezsin zaten özellikle kablosuz olarak. Bu fiyat bandında kablolu alınır ancak. Tabii tercih meselesi.

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
burak
Hocam hadi kafayı sağa sola hareket ettirince ses yapmasını gectımde kulaklığın asıl sorunu dışarıya fazla ses vermesi zaten bu fiyat bandında iyi bir şey bekleyemezsin zaten özellikle kablosuz olarak. Bu fiyat bandında kablolu alınır ancak. Tabii tercih meselesi.
aynen öyle ama fiyatının fazlasını verdiğini düşünüyorum ve gerçekten kablo ile uğraşmaya gerek yok bahsettiğiniz sesi dışarı verme olayı kablosuz olduğu için göz ardı edilir bence

Top Bottom