FPS Düşüklüğü Sorunu

scrraser

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, sistemim bu şekilde Geforce Experience'da oyunları ultra ayarda oynayabileceğim gözüküyor ve ayarları ona göre yapıyor ancak oyuna girdikten sonra oyunum kasmaya başlıyor. Denediğim oyunlar detroit ve batman arkham knight dediğim gibi ikisinde de Geforce Experience'da ultra ayarlarda oynayabileceğim gözüküyor ama kasıyor driverlarım güncel ilginiz için teşekkür ederim.

Ekler

• sistem.png
    sistem.png
    28.8 KB · Hit: 81
Merhabalar, sistemim bu şekilde Geforce Experience'da oyunları ultra ayarda oynayabileceğim gözüküyor ve ayarları ona göre yapıyor ancak oyuna girdikten sonra oyunum kasmaya başlıyor. Denediğim oyunlar detroit ve batman arkham knight dediğim gibi ikisinde de Geforce Experience'da ultra ayarlarda oynayabileceğim gözüküyor ama kasıyor driverlarım güncel ilginiz için teşekkür ederim.
Yeni NVIDIA driver'ı çıktı.456.71 ona güncelleyin eğer sorun düzelmesse yazarsınız.

Belki yeni driver sorununu çözer diye yazmış arkadaş
Yok kanka şuan denedim o da bir işe yaramadı Witcher 3 , Rainbow Six Seige'i en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum ve herhangi bir kasma/drop görmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,673
Üyeler
190,252
Son üye
papugomez
Geri