K kelsavar 80+ Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 94 Dahası Reaksiyon skoru 29 İsim Kel savar 19 Şubat 2023 #1 Monitor alacaktimda full fps odakli demin sunu gordum SG-24240PAma insanlar surekli ekranin hertzi dusuk olsun ekrani 2k 4k olsun istiyor sadece film vesaire icinmi Son düzenleme: 19 Şubat 2023
Monitor alacaktimda full fps odakli demin sunu gordum SG-24240PAma insanlar surekli ekranin hertzi dusuk olsun ekrani 2k 4k olsun istiyor sadece film vesaire icinmi
ichbinstolz 80+ Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 327 Dahası Reaksiyon skoru 162 İsim Kemal Tahir Ayaz 19 Şubat 2023 #2 kelsavar yazmış: Monitor alacaktimda full fps odakli demin sunu gordum SG-24240PAma insanlar surekli ekranin hertzi dusuk olsun ekrani 2k 4k olsun istiyor sadece film vesaire icinmi Devamı için tıklayın... Fps oyunları için alacaksan kesinlikle hertz i yüksek monitör tercih etmelisin hocam. Ciddi manada farkediyor hertz rekabetçi oyunlarda
kelsavar yazmış: Monitor alacaktimda full fps odakli demin sunu gordum SG-24240PAma insanlar surekli ekranin hertzi dusuk olsun ekrani 2k 4k olsun istiyor sadece film vesaire icinmi Devamı için tıklayın... Fps oyunları için alacaksan kesinlikle hertz i yüksek monitör tercih etmelisin hocam. Ciddi manada farkediyor hertz rekabetçi oyunlarda