Hocam Yeni Çıkmış Bir Türk Oyunu Var Sabotaj.Pek kaliteli değil ama göz atabilirsiniz.Onun Dışında r6 Öneririmmerhabalar ben bu aralar bi online fps oyunu oynamak istiyorum ama ne oynucagıma dair bi fikrim yok PUBG csgo dısında önerebileceginiz oyun varmı
Şu valoranta bir ben ısınamadım herhaldeValorant![]()
onu oynamıyorum ya beni pek sarmadıValorant![]()
aynen bunu görmüştüm onu indirecem galiba çok övüyorlarRainbow Six Siege
Ben de başta çok dalga geçiyodum cs kral falan diyodum ama oynamaya başlayınca çok zevkli olduğunu anladımHocam Yeni Çıkmış Bir Türk Oyunu Var Sabotaj.Pek kaliteli değil ama göz atabilirsiniz.Onun Dışında r6 Öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu valoranta bir ben ısınamadım herhalde
Ben denedim zaten de.Ne Bileyim.1400 saat cs den sonra pek çekemedi beniBen de başta çok dalga geçiyodum cs kral falan diyodum ama oynamaya başlayınca çok zevkli olduğunu anladımbi dene sen de.
Hocam arkadaşınız varsa alın.Yoksa sıkılırsınızonu oynamıyorum ya beni pek sarmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen bunu görmüştüm onu indirecem galiba çok övüyorlar
Call of duty warzone var bedava battle royale oyuny oda iyidir.başka varmı önerebileceginiz battlefiel yada call of dutynin onlineleri oluyormuş onlar hangi seride
arkadaşım yokHocam arkadaşınız varsa alın.Yoksa sıkılırsınız
Sistemin kaldırıyorsa Warzone.başka varmı önerebileceginiz battlefiel yada call of dutynin onlineleri oluyormuş onlar hangi seride