V-Sync açık olabilir mi oyunda?Monster notebook abra a5 v17.2 kullaniyirum msi afterburner fps 144fps de sinirli kaldiramiyorum ayarlari dusursem bile ustune çikmiyor nasil ayarliyabilirim. Oyun Valorant
Abra a5 kullandığınız için sayın Karahanlı sizi tebrik ediyorMonster notebook abra a5 v17.2 kullaniyirum msi afterburner fps 144fps de sinirli kaldiramiyorum ayarlari dusursem bile ustune çikmiyor nasil ayarliyabilirim. Oyun Valorant
Ayarları yollarmisinizMonster notebook abra a5 v17.2 kullaniyirum msi afterburner fps 144fps de sinirli kaldiramiyorum ayarlari dusursem bile ustune çikmiyor nasil ayarliyabilirim. Oyun Valorant
daha fazla fps bir işine yaramayacak o zaman boşa zaman kaybı bunla uğraşmanHayır 144hz
Biliyorum ama sonuçta az buz para değil o kadar para vermişim ekran kartı %30kullanıyor şu an forza 4 indiriyorum bakalım kullanım artıcak mı onu merak ediyorum. Yoksa ekran kartı guclu olduğu jcin %30 unu kullanmak yetiyormu. O yuzden gpu kendini 144 e yakin fps almak için ayarliyor ne kendini yoruyor ne oyunu kastiriyor degilmi?daha fazla fps bir işine yaramayacak o zaman boşa zaman kaybı bunla uğraşman
valorant CPU tabanlı bir oyunBiliyorum ama sonuçta az buz para değil o kadar para vermişim ekran kartı %30kullanıyor şu an forza 4 indiriyorum bakalım kullanım artıcak mı onu merak ediyorum. Yoksa ekran kartı guclu olduğu jcin %30 unu kullanmak yetiyormu. O yuzden gpu kendini 144 e yakin fps almak için ayarliyor ne kendini yoruyor ne oyunu kastiriyor degilmi?
Forza gibi oyunlarda %97 ile %99 arası kullanım olur sağlam ekran kartlarındaBiliyorum ama genede kullanımların %45lerin üzerine cikmamasi normal mi yani. Mesela forza gibi guclu oyunlarda kullanim artar. Dogrumu düşünüyorum?
Anladım eren iki konuya da cevap verdiğin icin cok tesekkur ederim. Eger yarin boyle kullanım alamassam musteri hizmetlerini arar teknik destek alirim. Cok teşekkürler.Forza gibi oyunlarda %97 ile %99 arası kullanım olur sağlam ekran kartlarında
Kaya öbür konuda okudum, laptopu yeni aldığın için çok inciğini, cıncığını çıkarıyorsun. Bu kadar çok kontrollü kullanırsan gözüne ufak da olsa bir şey kaçsa hevesin kaçar. Sen kendince dikkatli kullan bir şey olmaz.Anladım eren iki konuya da cevap verdiğin icin cok tesekkur ederim. Eger yarin boyle kullanım alamassam musteri hizmetlerini arar teknik destek alirim. Cok teşekkürler.