Neler Yeni

Yardım FPS Sınırlayıcı nasil kaldirilir

kyagizzz

80+ Bronze
Monster notebook abra a5 v17.2 kullaniyirum msi afterburner fps 144fps de sinirli kaldiramiyorum ayarlari dusursem bile ustune çikmiyor nasil ayarliyabilirim. Oyun Valorant

dumxN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Arda Duman
Monster notebook abra a5 v17.2 kullaniyirum msi afterburner fps 144fps de sinirli kaldiramiyorum ayarlari dusursem bile ustune çikmiyor nasil ayarliyabilirim. Oyun Valorant
V-Sync açık olabilir mi oyunda?

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Abra a5 kullandığınız için sayın Karahanlı sizi tebrik ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayarları yollarmisiniz

kyagizzz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha fazla fps bir işine yaramayacak o zaman boşa zaman kaybı bunla uğraşman
Biliyorum ama sonuçta az buz para değil o kadar para vermişim ekran kartı %30kullanıyor şu an forza 4 indiriyorum bakalım kullanım artıcak mı onu merak ediyorum. Yoksa ekran kartı guclu olduğu jcin %30 unu kullanmak yetiyormu. O yuzden gpu kendini 144 e yakin fps almak için ayarliyor ne kendini yoruyor ne oyunu kastiriyor degilmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Eren Kaya
Biliyorum ama sonuçta az buz para değil o kadar para vermişim ekran kartı %30kullanıyor şu an forza 4 indiriyorum bakalım kullanım artıcak mı onu merak ediyorum. Yoksa ekran kartı guclu olduğu jcin %30 unu kullanmak yetiyormu. O yuzden gpu kendini 144 e yakin fps almak için ayarliyor ne kendini yoruyor ne oyunu kastiriyor degilmi?
valorant CPU tabanlı bir oyun

kyagizzz

80+ Bronze

kyagizzz

80+ Bronze
Forza gibi oyunlarda %97 ile %99 arası kullanım olur sağlam ekran kartlarında
Anladım eren iki konuya da cevap verdiğin icin cok tesekkur ederim. Eger yarin boyle kullanım alamassam musteri hizmetlerini arar teknik destek alirim. Cok teşekkürler.

Ilar

80+ Bronze
Anladım eren iki konuya da cevap verdiğin icin cok tesekkur ederim. Eger yarin boyle kullanım alamassam musteri hizmetlerini arar teknik destek alirim. Cok teşekkürler.
Kaya öbür konuda okudum, laptopu yeni aldığın için çok inciğini, cıncığını çıkarıyorsun. Bu kadar çok kontrollü kullanırsan gözüne ufak da olsa bir şey kaçsa hevesin kaçar. Sen kendince dikkatli kullan bir şey olmaz.

Top Bottom