Neler Yeni

FPS TÜRÜ OYUNLAR İÇİN KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
Bütçe
1000
Beyler FPS türü cs go valorant tarzı oyunlarda yada başka FPS türü oyunlar için mouse almak istiyorum. Kablosuz olması şart birde ben 0.17 sens 800 DP gibi düşük sens kol ile oynayan bir insanım, bu yüzden aniden çevirme yada refleks olarak ani hareketleri algılaması benim için şart. Bunlara ugun mouse önerirseniz çok sevinirim teşekkürler. 1000 TL geçebilirim duruma göre yinede çok geçmemeyi deniyelim teşekkürler.

İyi akşamlar.

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna
Beyler FPS türü cs go valorant tarzı oyunlarda yada başka FPS türü oyunlar için mouse almak istiyorum. Kablosuz olması şart birde ben 0.17 sens 800 DP gibi düşük sens kol ile oynayan bir insanım, bu yüzden aniden çevirme yada refleks olarak ani hareketleri algılaması benim için şart. Bunlara ugun mouse önerirseniz çok sevinirim teşekkürler.

İyi akşamlar.
bütce ?

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Selim Erinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna
Siteye çok güvenemedim hocam bir sıkıntı yaşadığında hiç yardımcı olmuyor neredeyse yinede sağol
valla siz bilirsiniz ama böyle sitelerde müşteriyle iletişim her zaman sorunludur zaten eğer bu bütcede başka bir şey alırsanız muhtemelen pişman olursunuz

Top Bottom