Neler Yeni

FreeDOS Laptop Alınır Mı?

Solveig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Günay
Şuna da göz atabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı siteden alırsa da 27700 de var
Teknosadan almayı tercih eder ama daha fazla vermesine gerek yok bence kurulabilecek bir şey olduğu için.

Emsal

80+ Silver
Teknosadan almayı tercih eder ama daha fazla vermesine gerek yok bence kurulabilecek bir şey olduğu için.
Hocam nasıl insanlar bilmem ama özellikle hanımı vs de varsa bir kadını ikna etmektense 1500 TL vermek çok daha kolay olur zannındayım:)

Dediğinize göre eğer bunu atarsanız diğerini alma ihtimalleri yok

Göstermeyin bari hiç akıllarında kalmasın

Solveig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Günay
Şuna da göz atabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı siteden alırsa da 27700 de var
Sağolasın bu da güzel seçenek.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Merhaba arkadaşlar laptoptan hiç anlamıyorum bir arkadaşım teknik bilgim olduğu için bana soruyor kendisi bir laptop alacak. Sorum şu FreeDOS bir laptop alacağız içerisine internette satılan güvenilir lisans sitelerinden işletim sistemi alıp yoluna bakacak. Ama bu ileride teknik serviste garantiden olmasına sebep olabilir mi? Bu konuda onu pek ikna edemedim içerisinde orijinal işletim sistemi yüklü bir laptop almayı tercih ediyor fakat normalden 3 4 bin TL daha fazla vereceği için buna gerek olmadığını söyledim. Sizce ne yapılmalı?
boşa 3-4k fazla vermesin freedos alsın

Solveig

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Günay
Hocam nasıl insanlar bilmem ama özellikle hanımı vs de varsa bir kadını ikna etmektense 1500 TL vermek çok daha kolay olur zannındayım:)

Dediğinize göre eğer bunu atarsanız diğerini alma ihtimalleri yok

Göstermeyin bari hiç akıllarında kalmasın
Çoktan hattım hocam benim de tahmin ettiğim gibi güvenememiş hanımı kırmamak için alacaktır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,963
Üyeler
166,861
Son üye
trolvanee
Top Bottom