Freesync ve 1 MS aynı anda açmanın yolu var mı ?

Aiszrr

80+
Reaksiyon skoru
94
ViewSonic VX2458-C-MHD 24" 144Hz 1ms HDMI+Display+DVI FreeSync Led Monitör 1.999,00 TL yerine 1.499,00 TL

Bu monitörü alsam iki özelliği aynı anda açabilir miyim ?

Evet aynı anda kullanabilirsin iki özelliği de

Yorumlarında ikisi aynı anda açılmıyor demiş bir bilginiz var mı bu konuda yoksa tahmin mi yürüttünüz yanlış anlamayın
Hayır tahmin yürütmedim ve yorumlarda sizin dediğiniz gibi bir şey göremedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ViewSonic VX2458-C-MHD 24" 144Hz 1ms HDMI+Display+DVI FreeSync LED Monitör 1.999,00 TL yerine 1.499,00 TL

Bu monitörü alsam iki özelliği aynı anda açabilir miyim ?
İnternette biraz araştırdım ve bu modele özgün bir sorunmuş bu freesync açınca 5 ms gibi oluyormuş başka modellere bakmanı öneririm.

Hayır tahmin yürütmedim ve yorumlarda sizin dediğiniz gibi bir şey göremedim.

İnternette biraz araştırdım ve bu modele özgün bir sorunmuş bu freesync açınca 5 ms gibi oluyormuş başka modellere bakmanı öneririm.
Freesync değil bildiğim kadarıyla gsync açınca 5ms oluyor

monitör va panel değil mi ? zaten 4 veya 5ms tir o 1ms mprt dir yani bir şey farketmeyecek

monitör va panel değil mi ? zaten 4 veya 5ms tir o 1ms mprt dir yani bir şey farketmeyecek
Bazıları freesync açıkken 5 MS oluyor dedi de aklıma Samsung'un monitörü geldi 144 Hz 4 ms ikisi de aynı mi çalışacak yani freesync açıkken yok Samsungun da MS i artar mı

Freesync değil bildiğim kadarıyla gsync açınca 5ms oluyor
Evet bende birkaç yerde okudum bunu

Bazıları freesync açıkken 5 MS oluyor dedi de aklıma Samsung'un monitörü geldi 144 Hz 4 ms ikisi de aynı mi çalışacak yani freesync açıkken yok Samsungun da MS i artar mı

Evet bende birkaç yerde okudum bunu
aynı çalışır yüksek ihtimal zaten profesyonel e sporcu değilsen 4ms 1ms senin için fark etmez fark etmesini istiyorsan 240hz 1ms falan alman lazım onlarında iyisi 3000 den aşşağı zor

aynı çalışır yüksek ihtimal zaten profesyonel e sporcu değilsen 4ms 1ms senin için fark etmez fark etmesini istiyorsan 240hz 1ms falan alman lazım onlarında iyisi 3000 den aşşağı zor
Tamamdır knk ben viewsonic de karar kıldım daha çok içime sindi teşekkürler

Geri