Galax ile ürünler aynı ismi sadece farklı ürünlere bakarsanız çoğu aynı tip ve tasarım.Hocam ama amazon jp de galaxı göremedim arattım ama çıkmadı
Hocam peki bu amazon jp deki japonca markaları neye bakarak alınması doğru sıcaklık değerlerimi?Galax ile ürünler aynı ismi sadece farklı ürünlere bakarsanız çoğu aynı tip ve tasarım.
Öncelik bütçe bütçeniz varsa amazon de it uk den alınız. Jp ürünleri 30 gün garantili.Hocam peki bu amazon jp deki japonca markaları neye bakarak alınması doğru sıcaklık değerlerimi?
Kurlar arası fark o kadar fazla değil 100 dolarlık ürün 80 euro felandır.amazon de alman değilmi euro pahalı yapar
hmm olabilir aslındaKurlar arası fark o kadar fazla değil 100 dolarlık ürün 80 euro felandır.
ama yurtdışında 80 euro ya ekran kartı yok diye biliyorumKurlar arası fark o kadar fazla değil 100 dolarlık ürün 80 euro felandır.
O sadece temsili 1000 dolarlık 3070 800 euro dur.hmm olabilir aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama yurtdışında 80 euro ya ekran kartı yok diye biliyorum
Tabikide oluyor. Sonuçta soğutma olarak msi trio z ile galakuro nun ucuz ürününde fark var ama atıyorum 6000tl ye alınan 3060 karın soğutması birbirine çok yakın ucuz olanı alın.hmm peki hocam sıcaklık değerli farklı oluyor değil mi genelde
Sağolun HocamTabikide oluyor. Sonuçta soğutma olarak msi trio z ile galakuro nun ucuz ürününde fark var ama atıyorum 6000tl ye alınan 3060 karın soğutması birbirine çok yakın ucuz olanı alın.