forza arcade bir oyun assetto corsa ets gibi oyunlarda direksiyon gerekir forza horizon serisi nfs serisi gta serisi wasd tuşla güzel oluyorgta da bende öyle geziyorum hiç sıkılmadım ama forza da belli bir süre sardı direksiyon şart bence
Sarar neden sarmasınGta 5 de müzik açıp açık hatita da araba sürüyom froza 4 alsam açık dünyası falan nasıl sararmı arkada müzik araba kulanma falan ? YouTube de adam akıllı bir video yok snaki biraz haritalar küçük gibi
hocam geforce nvidia ekran kartı kullanıyorsanız yeni sürücülerde oluyor sorun geforce experienceden 516.94 sürümüne geçtim hiç sorun yokoyunu hevesle tekrar yükledim 10dkda donuyo alt f4 atıp baştan girmen gerekiyo da bi anlamı kalmıyo soğudum xbox gamepass al forza 5 gir
mantıklı aklıma gelmedi hiç 528.24 sürümü yüklü eski sürümle tekrar deneyip dönüş yaparımhocam geforce nvidia ekran kartı kullanıyorsanız yeni sürücülerde oluyor sorun geforce experienceden 516.94 sürümüne geçtim hiç sorun yok
o sürümde kullanıyordum bendede aynı sorun vardı bu sürümde hiç atma vs. olmadımantıklı aklıma gelmedi hiç 528.24 sürümü yüklü eski sürümle tekrar deneyip dönüş yaparım