FSP iyidir değiştirmene gerek yok.Arkadaşlar yeni sistem aldım ve sistemde FSP hyper+ 650w PSU var avantaj ve dezavantajları ne yoksa değiştireyim mi şimdiden
Hayır kullanabilirsinArkadaşlar yeni sistem aldım ve sistemde FSP hyper+ 650w PSU var avantaj ve dezavantajları ne yoksa değiştireyim mi şimdiden
Bizde elektrik anlık gidip geliyor bir sıkıntı olur mu bu PSU ileFSP iyidir değiştirmene gerek yok.
Koruması varmı bilmiyorum bakmak lazımda elektrik çok kesiliyorsa bence bir şey yapman lazım UPS alabilirsin kaliteli bir akım korumalı priz alabilirsinBizde elektrik anlık gidip geliyor bir sıkıntı olur mu bu PSU ile
Tamam teşekkürler bilgi içinKoruması varmı bilmiyorum bakmak lazımda elektrik çok kesiliyorsa bence bir şey yapman lazım UPS alabilirsin kaliteli bir akım korumalı priz alabilirsin
TeşekkürlerHayır kullanabilirsin
Ara sıra gidiyorsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama sürekli böyle bir durum varsa bir tane ups almanı öneririmBizde elektrik anlık gidip geliyor bir sıkıntı olur mu bu PSU ile
Kaç watt bir ups önerirsin pekiAra sıra gidiyorsa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama sürekli böyle bir durum varsa bir tane ups almanı öneririm
Sistemine göre değişir bu durumKaç watt bir ups önerirsin peki
Hocam fsp psu f/p kaliteli bir psu dur tercih edilir alınır gayet güzel ama bazi modelleri kronik oluyor onun dışında bence kalsın sizdeArkadaşlar yeni sistem aldım ve sistemde FSP hyper+ 650w PSU var avantaj ve dezavantajları ne yoksa değiştireyim mi şimdiden
TeşekkürlerHocam fsp psu f/p kaliteli bir psu dur tercih edilir alınır gayet güzel ama bazi modelleri kronik oluyor onun dışında bence kalsın sizde