Yok kalması için değil şuanda alırım problem yok farklı inidirimler yakalarmıyız yoksa bunu kaçırmadan alsam mı diye sordum aslında.Valla o zamana kalırsa bende düşünebilirim. Stok 7 adet gözüküyor zaten.
Yok kalması için değil şuanda alırım problem yok farklı inidirimler yakalarmıyız yoksa bunu kaçırmadan alsam mı diye sordum aslında.Valla o zamana kalırsa bende düşünebilirim. Stok 7 adet gözüküyor zaten.
Yok kalması için değil şuanda alırım problem yok farklı inidirimler yakalarmıyız yoksa bunu kaçırmadan alsam mı diye sordum aslında.
Takip edeyim stok 4’ün altına düşerse alırım bide şunu düşündüm.Yeni ürün olduğundan indirime girebilir. Ben o günü bekliyorum bu denk gelirse bu gelmezse 4000d
Valla kasanın içi buz gibi olur 4x140mm fanlarlaTakip edeyim stok 4’ün altına düşerse alırım bide şunu düşündüm.
ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB AR-ACFRE00101A Rev 3 LGA1700-1200/AM5-AM4, 3x120mm P12 PWM Fan, Sıvı Ä°Ålemci soÄutucusu - inventus
ARCTIC Liquid Freezer II - 360 A-RGB AR-ACFRE00101A Rev 3 LGA1700-1200/AM5-AM4, 3x120mm P12 PWM Fan, Sıvı Ä°Ålemci soÄutucusuinventus.com.tr
Birde her yer mıknatıslı gerçekten çok iyi. Vida derdi filanda yok.Kasa fanlı ve özel PSU kablolarıyla geliyor. Sadece fan ve kablolar zaten rahat 2500 lira eder arkadaşlar. Şimdi linke tıklayınca Amazon'daki fotoların yetersiz kaldığını gördüm. Kasanın iki tarafı da temperli cam ve arka tarafı da inanılmaz estetik duruyor. İnternette bakıp araştırın. Sorunuz varsa beni etiketleyebilirsiniz.
Zamlanmış bu paraya pek çekilmez gibiçeken yok mu bir tane?
video tanıtım link:
Valla kasa ile ilgili detaylı bilgi pek yok.fanların dba , cfm degerlerini göremedim