Neler Yeni

FSR 2.2 Ve XeSS Forza Horizon Görüntü Karşılaştırması

RoyPien09

80+ Bronze
Forumda bir arkadaşın actığı konuda XeSS Fsr tokatlıyor diye bir konu açılmış bende fotoğraflara baktım sanki biri 480p diğeri 2k gibi bu işte bir iş olduğunu düşündüm ve sırf bu yüzden gittim forza horizon 5 indirip test ettim aşağıya arkadaşın attığı fotoğraf ile benim bizzat aynı yerden attığım fotoğrafları bırakıyorum. Amacım kessinlikle arkadaşı kötülemek değil sadece bu fotoğrafı görüp farklı düşünen insanlar olmuş olabilir

1. Xess (Arkadaşın Gönerdiği)

Screenshot_13.png

2. FSR (Arkadaşın Gönerdiği)

XeSS 1.png

1. Benim Çektiğim FSR

FSR 2.2 Kalite.png

2. Benim Çektiğim XeSS

XeSS-min.png

The Semih

80+ Gold
adamların 1. teknolojisi sonuç olarak bu yarın xess 2 çıkartıp dlss 3.5 kalitesine ulaşabilirler 1. sürüm 1. sürümle karşılaştırılır BENCE tabi
öyle bir şey yok rakamsal olarak düşünme, FSR 1 eskidi ozaman DLSS 1 ile kıyaslayalım senin mantığa göre.

RoyPien09

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öyle bir şey yok rakamsal olarak düşünme, FSR 1 eskidi ozaman DLSS 1 ile kıyaslayalım senin mantığa göre.
açtığım foruma bak adam resmen nefret biçiyor anlatabildim mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden 1 dersen xess de daha 1. sürümünde adaletli olması lazım fideltycaxı açıp denersen görürsün aynı sonuçları
Ya dostum sen anlamıyormusun Sen Xess kalite ve Fsr kalite modun'da test etmişssin bende aynı şekilde test ettim senin amd'yi gösterdiğin foto yalan tamamen yalan oyun çözünürlüğünü gittin 480p mi yaptın ne yaptın

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Allah razı olsun valla hocam arkadaşın attığı resmilere bak bana bak ne dersin allah için

bak mesela arabanın markası xess daha iyi gözüküyor gölgeli
Arkadaşın attığı FSR 1 Performans mod çok belli

batuu123

80+ Bronze
açtığım foruma bak adam resmen nefret biçiyor anlatabildim mi

Ya dostum sen anlamıyormusun Sen Xess kalite ve Fsr kalite modun'da test etmişssin bende aynı şekilde test ettim senin amd'yi gösterdiğin foto yalan tamamen yalan oyun çözünürlüğünü gittin 480p mi yaptın ne yaptın
yok ayarlar tamamen aynı ultra 1080p işte fsr ne kadar rezilse artık xess bile ondan iyi sonuç veriyor fsryi sanırım 4k oynayanlar kullanmalı ki 2kdan upscale etsin çaktırmasın rezil görüntü kalitesini :D

Top Bottom