Neler Yeni

Çözüldü✓ Full Hd net görüntü verebilen bir webcam e ihtiyacım var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Kurt
Bütçe
2500
Logitech Brio 4K ULTRA , Logitech C922 PRO vs. modelleri arasında kaldım. Brio'nun bazı asus anakartlarında sıkıntı çıkarttığı ve düzgün çalışmadığına dair şeyler okudum, emin değilim. C922 PRO nun 1080P 30 FPS i iyiymiş sanırım ama 720P 30fps de görüntü çok kötüleşiyormuş diyorlar, ayrıca Discord üzerinden 1080P desteklemiyormuş gibi bir şey okumuştum. Kafam çok karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim. Bildiğiniz başka bir model varsa önerebilirsiniz.
Discord ve benzeri uygulamalar üzerinden görüntülü konuşmak, yayın açmak, toplantılara katılmak vs. için ihtiyacım var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Kurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
C922 PRO Discord üzerinde kaliteli çalışmıyor, kamera çok iyi ama Discord üzerinden kaliteli olması için ya OBS üzerinden sanal kamera kullanacaksınız, ya da Logitech Capture vb. bir program ile görüntüyü Discord'a aktaracaksınız, ben de en iyi sonucu OBS verdi.

Ya çok saçma sapan bir durum bu, C920 de falan böyle bir sorun yok ya da başka herhangi bir modelde sadece C922 de bu sorun var, Discord üzerinden rezalet görüntü oluşuyor. Bu kamera neden DC ile çalışmıyor, bu arada eğer Discord'a Web üzerinden girerseniz mükemmel çalışıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Ramazan
C922 PRO Discord üzerinde kaliteli çalışmıyor, kamera çok iyi ama Discord üzerinden kaliteli olması için ya OBS üzerinden sanal kamera kullanacaksınız, ya da Logitech Capture vb. bir program ile görüntüyü Discord'a aktaracaksınız, ben de en iyi sonucu OBS verdi.

Ya çok saçma sapan bir durum bu, C920 de falan böyle bir sorun yok ya da başka herhangi bir modelde sadece C922 de bu sorun var, Discord üzerinden rezalet görüntü oluşuyor. Bu kamera neden DC ile çalışmıyor, bu arada eğer Discord'a Web üzerinden girerseniz mükemmel çalışıyor.
ne aldın

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Kurt
C922 yi iade ettim, o parayla kamera yerine mikrofon (Hyperx QuadCast) aldım. Kamerayı sonra alacağım, alacağım zamanda büyük ihtimal tercih edeceğim model C920S/C920 olacak.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Kurt
Peki mikrofonu kaca aldin
Önceki kameradan iade olarak gelen para direkt olarak Amazon hesabımın "hediye kartı bakiyesine" eklenmişti (2037,91TL) . O yüzden mikrofonu sipariş verirken banka kartından 639,31 TL çekmesi yeterli oldu. Yani 2677,22 TL ye aldım. C922 yi sipariş ettiğim zamanlar (30 Eylül) mikrofon 2200 TL civarıydı :')

• Beğen

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Ramazan
Önceki kameradan iade olarak gelen para direkt olarak Amazon hesabımın "hediye kartı bakiyesine" eklenmişti (2037,91TL) . O yüzden mikrofonu sipariş verirken banka kartından 639,31 TL çekmesi yeterli oldu. Yani 2677,22 TL ye aldım. C922 yi sipariş ettiğim zamanlar (30 Eylül) mikrofon 2200 TL civarıydı :')
Mikrofon guzel mi begendin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Kurt
Mikrofon guzel mi begendin mi
Mikrofon gayet güzel, malzeme kalitesi aşırı hoşuma gitti. Mikrofonu kapatıp açmak için üstünde bulunan alana dokunmak aşırı rahat, sanırım 2 tane eksiği var sadece
1.Kırmızı ışığı mikrofon açık olduğu sürece hiçbir şekilde kapatılmıyor (bu beni pek rahatsız etmedi ama rahatsız olan birçok kişi duydum)
2.Yazılım desteği olmaması, mikrofonun üzerindeki tuşlar ile bazı ayarlamalar yapılabiliyor ama direkt bi yazılım desteği yok mikrofonun. Çoğu kişi ek yazılımlar ile bu sorunu çözmüş (örn: VoiceMeeter).
Ayrıca ses kalitesi de bence gayet yeterli ve güzel.

• Beğen
Top Bottom