Neler Yeni

Full siyah rgbsiz pc

SerkanV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Serkan Büyükdağ
Selamlar yakinda ilk maasimi aliyorum ve yeni bir bilgisayar toplayacagim butce sinirlamasi olmadan soyle şık bir PC onerir misiniz ben cok anlamiyorum kardesim toplayacak uyumluluk falan bilmiyorum dedi bi danisayim dedim sizlere klavye monitor mouse mouse pad ne varsa rgbsiz oldugu surece her oneriye acigim mumkun oldugunca trendyol hepsiburada Amazon gibi sitelerden olsun lutfen itopya ve modart pc den yedigimiz kazigi hatirlatmasin.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Selamlar yakinda ilk maasimi aliyorum ve yeni bir bilgisayar toplayacagim butce sinirlamasi olmadan soyle şık bir PC onerir misiniz ben cok anlamiyorum kardesim toplayacak uyumluluk falan bilmiyorum dedi bi danisayim dedim sizlere klavye monitor mouse mouse pad ne varsa rgbsiz oldugu surece her oneriye acigim mumkun oldugunca trendyol hepsiburada Amazon gibi sitelerden olsun lutfen itopya ve modart pc den yedigimiz kazigi hatirlatmasin.
bütçe sınırlanması yok dıyosan al o zaman full asus sıstem rgb lerıde kapa kullan

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Rtx 4060 16 gb çıkacak diyolar onu beklemenizi tavsiye ederim.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,922
İsim
Hacı
Aklınızda bir bütçe belirleyiniz.
Bu PC ne için kullanılacak?

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Rtx 4060 16 gb çıkacak diyolar onu beklemenizi tavsiye ederim.
nvıdıa vramda cok degısık hamleler yapıyor normalde olması gereken 4070 ve ti da 16gb olması lazımken 4060 ti gibi 1080p kartına 16gb koyuyolar halbukı tam tersi olması lazım 4060 12gb 4070 ler 16 olması lazım

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
nvıdıa vramda cok degısık hamleler yapıyor normalde olması gereken 4070 ve ti da 16gb olması lazımken 4060 ti gibi 1080p kartına 16gb koyuyolar halbukı tam tersi olması lazım 4060 12gb 4070 ler 16 olması lazım
Nvidia'yı anlayamıyorum ben de. Benim gönlüm amd yanlısı ama rtx,dlss teknolojileri için önerim nvidia. Amd isterseniz bakabilirim fsr teknolojisi de fena değil

Top Bottom