Full-Size Manyetik veya Sessiz Mekanik Klavye Önerisi (Max 5K Bütçe)

Advocate

80+
Reaksiyon skoru
42
Bütçe
5000
Şuan halihazırda Asus Rog Strix Scope II NX Snow Switch klavye kullanıyorum. Genel olarak switchlerinin sesinden hissiyatından memnundum ama alalı 1 yıl oldu numpad 0 tuşu ve A tuşu takılı kalıyor. Tuşları kaldırıp temizledim ama sorun devam ediyor. Yine klavye ile birlikte Asus'un Rog Gladius 3 mouse'unu almıştım onda da 1 yıl geçmeden scroll tuşu arıza verdi. Neyse ki garantiden yapıp gönderdiler ama Asus'un çevre ürünlerinden soğudum resmen bu kadar kalitesiz beklemiyordum.

Şimdi öneri olarak Max 5.000 TL'ye mümkünse Full-size yada %96 (numpad olmadan yapamam) varsa manyetik switchli yoksa NX Snow Switch gibi sessiz klavye önerileri alabilir miyim?

Aynı klavyeyi önerecektim aslında gmmk2 96 kullanıyorum yazılımı zayıf bence ama haricinde keyifli bir kullanımı var, iki ay önce aula 68 he almıştım ama alışamadım gloriustan geçince kalite farkı bariz geldi, kardeşime verdim o kullanıyor.

Aynı klavyeyi önerecektim aslında gmmk2 96 kullanıyorum yazılımı zayıf bence ama haricinde keyifli bir kullanımı var, iki ay önce aula 68 he almıştım ama alışamadım gloriustan geçince kalite farkı bariz geldi, kardeşime verdim o kullanıyor.
Yazılımıyla çok bir işim yok hocam macro vs atayacak değilim. Sesi güzel olsun full size olsun yeterli.

@Piranhaaahaa evet hocam onu ben de gördüm de bu Ajazz fason üretim değil mi başka markalar altında birebir benzerleri var.

Neyse ki garantiden yapıp gönderdiler ama Asus'un çevre ürünlerinden soğudum resmen bu kadar kalitesiz beklemiyordum.
şans işi hocam ben 13 yıl önce vatan bilgisayardan thermaltake theron mouse almıştım 1 yılda bozuldu garantiye verdim yenisini verdiler bu yaz mousenin scroll tekerleği kırıldı. her gün de kullandığım bir mouseydi başka mousem yoktu. 10 yıldan fazla süre dayandı

şans işi hocam ben 13 yıl önce vatan bilgisayardan thermaltake theron mouse almıştım 1 yılda bozuldu garantiye verdim yenisini verdiler bu yaz mousenin scroll tekerleği kırıldı. her gün de kullandığım bir mouseydi başka mousem yoktu. 10 yıldan fazla süre dayandı
Asus eski Asus değil ben onu gördüm özellikle çevre ürünlerinde. Mouse'la birlikte ikisini de Asus alayım dedim ikisi birden de bozulmaz yani :) Ekranlı mekranlı Çin malı klavyelerden alıcam valla boşuna markaya para veriyoruz.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Asus eski Asus değil ben onu gördüm özellikle çevre ürünlerinde. Mouse'la birlikte ikisini de Asus alayım dedim ikisi birden de bozulmaz yani :) Ekranlı mekranlı Çin malı klavyelerden alıcam valla boşuna markaya para veriyoruz.
marka bazlı kanım yok ama genel olarak ürünlerin artık eskisine kıyasla daha kolay bozulduğuna ben de katılıyorum.

Dün bunu aldım gayet güzel. Bir sıkıntısı şu anlık yok. Optik Red Switch
Aynısının NX Snow switchlisini kullandım dedim ya hocam. İlk başta güzeldi tabi 1 yıl içinde cortlaması sıkıntı oldu. Asus'u da kara listeye aldım artık.

Aynısının NX Snow switchlisini kullandım dedim ya hocam. İlk başta güzeldi tabi 1 yıl içinde cortlaması sıkıntı oldu. Asus'u da kara listeye aldım artık.
NX Snow optik değil diye biliyorum. NX Red ve optik daha farklı bir şey. Bir farklılık olabilir ama sizin kararınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,380
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri