FUN60 VS AJAZZ AK680 VS WRAİTH W60 vs mad60

Sektor

80+
Reaksiyon skoru
77
yukarıda dediğim gibi ajazz ak680 vs akko fun60 vs wraith w60 vs mad60 bu 4 klavye arasında kaldım hangisini almalıyım

O zaman karışan kafanı daha da karıştırayım listene bir de ACE60 sokayım. ACE60 al hepsinden iyi :)
Onu beğenmiyor, ille bunlar arasından bir tane istiyorsan FUN60.

O zaman karışan kafanı daha da karıştırayım listene bir de ACE60 sokayım. ACE60 al hepsinden iyi :)
Onu beğenmiyor, ille bunlar arasından bir tane istiyorsan FUN60.
yahu herkes diyor onu al bunu al ne bu klavye sorunu ya kime sorsam şu sorunlu bunu al ben nasıl anlicam ki hangisi daha iyi bak önerdiğim diğer klavyelerede kronik sorunlu demişler wraithede sponsor yalaması diyolar

yahu herkes diyor onu al bunu al ne bu klavye sorunu ya kime sorsam şu sorunlu bunu al ben nasıl anlicam ki hangisi daha iyi bak önerdiğim diğer klavyelerede kronik sorunlu demişler wraithede sponsor yalaması diyolar
Wraithte 40dan fazla siparisim var herhangi bir sıkıntı yasamadım, ve gelen ürünlerden memnunum.

Özelliklerine bak tipine bak beğendiğüni al krak hepsi birbirne yakın zaten sesi yokluğu vs değişiyor bence. Onuda vidrolardan vs dinlicrnde anca öyle. Herkesten başka bir ses çıkıyor aynı durumda bende kararsızdım hep

Özelliklerine bak tipine bak beğendiğüni al krak hepsi birbirne yakın zaten sesi yokluğu vs değişiyor bence. Onuda vidrolardan vs dinlicrnde anca öyle. Herkesten başka bir ses çıkıyor aynı durumda bende kararsızdım hep
hocam sorun özellikler değil özelliklerine yapılan yorumlar yok o özellik öyle çalışmıyor kronik sorunlu vs diye anlatıyolar alamama sebebim o zaten

Hocam sen ACE60 veya ACE68 al, kafan rahat olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,310
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri