Neler Yeni

Furmark ekran gidiyor

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Rx570 4 gb aldım 2. el furmark test sonucu için bazı arkadaşlar çok ısınıyor macun yenilet dediler. Bugün temizlettirip macun sürdürdüm. Eve geldiğimde bilgissayarı tekrar furmark testine sokmak istedim ama benchmark kısmına geçtiğinde ekran simsiyah oldu ve pcyi kapmaktan başka çarem kalmadı + normalde 66 fps sabit yapardı furmarkta geldiğimden beri bazen 30 bazen 45 fps 60a tutunamıyor bir türlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU Yetersiz gelebilir diyenler olmuştu ama önceki testlerde kapatmıyordu. 350w 80+ bronze nagas psu var

Ekran kartında 8pin giriş yeri var bi de ama ben 6 pin takabiliyorum dönüştürücü alamadım hala

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Rx570 4 gb aldım 2. el furmark test sonucu için bazı arkadaşlar çok ısınıyor macun yenilet dediler. Bugün temizlettirip macun sürdürdüm. Eve geldiğimde bilgissayarı tekrar furmark testine sokmak istedim ama benchmark kısmına geçtiğinde ekran simsiyah oldu ve pcyi kapmaktan başka çarem kalmadı + normalde 66 fps sabit yapardı furmarkta geldiğimden beri bazen 30 bazen 45 fps 60a tutunamıyor bir türlü.

PSU Yetersiz gelebilir diyenler olmuştu ama önceki testlerde kapatmıyordu. 350w 80+ bronze nagas PSU var

Ekran kartında 8pin giriş yeri var bi de ama ben 6 pin takabiliyorum dönüştürücü alamadım hala
PSU %100 yetersiz imkanı yok yetişmesinin. Tek şansı var 12V'ı 350W vermesi fakat o bile yetmez üstüne 6 pin takıyorsun.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU %100 yetersiz imkanı yok yetişmesinin. Tek şansı var 12V'ı 350W vermesi fakat o bile yetmez üstüne 6 pin takıyorsun.
3 4 gün oldu her gün test yaptım kapatmıyordu şimdi mi aklına geldi kapanmak onu çözemedim.

rebelmoves

80+ Bronze
ilk aldığım da bende de aynı sorun vardı. Furmarka basınca ekran siyah oluyor ama pc çalışıyordu. Ekran kartı güç kablosunu düzgün taktığından emin olsa. Bilmiyorum rx570 güç girişi var mı? varsa onu kontrol et

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk aldığım da bende de aynı sorun vardı. Furmarka basınca ekran siyah oluyor ama PC çalışıyordu. Ekran kartı güç kablosunu düzgün taktığından emin olsa. Bilmiyorum rx570 güç girişi var mı? varsa onu kontrol et
8lik pin girişi var işte ama ben 6 lık takabiliyorum

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
350w bronze psu yu neden rx 570 ile kullanırsın ki ?
Daha fazla stres testine sokmayın bilgisayarı psu yanabilir.

Top Bottom