Neler Yeni

FURMARK PROGRAMI 8X MSAA ÇALIŞMIYOR

K'nuckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmet AKTAŞ
1660 ti ekran kartım var ayarlarda 8x MSAA seçiyorum teste başlatıyorum ama yukarıda 0xMSAA yazıyor yardımcı olabilir misinz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yakup bayraktar
bendede aynısı oluyor aynen dediğin gibi yapıyorum caner K'nuckles sen bi çözüm bulabildin mi ? rtx 2060 ekran kartım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,061
İsim
göksel yurtcan

K'nuckles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmet AKTAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede aynısı oluyor aynen dediğin gibi yapıyorum caner K'nuckles sen bi çözüm bulabildin mi ? rtx 2060 ekran kartım
Biraz araştırma yaptım bazı ekran kartlarında yapılmıyor diye biliyorum kardeşim.

ltf46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasret
1660 ti ekran kartım var ayarlarda 8x MSAA seçiyorum teste başlatıyorum ama yukarıda 0xMSAA yazıyor yardımcı olabilir misinz?
Bende de aynı sorun vardı Nvidia Denetemi masasına girip herşeyi varsayılan yaptım FurMark'ı kapatıp açtım 8x MSAA oldu. Birde Nvidia denetim masasında 3d Ayarlarının Yönetilmesi seçeneğinde Kenar Yumuşatma Saydamlık var o seçeneği Çoklu örnekleme yada x8 süper örnekleme yapıp FurMark kapatıp açarak denermisin.

Xaynthex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerim
Arkadaşlar bende de aynı sorun vardı şu şekilde çözdüm umarım sizde işe yarar.
Furmark ı kurduktan sonra otomatik olarak başlattığında kapatın daha sonra masaüstündeki Furmark simgesine sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve 8x MSAA deneyin.
Benim bulduğum yöntem bu umarım yardımcı olur size de .

Top Bottom