kanka bence Mpow AİR SE yi tercih etmelsin ben fury x in kablosuzunu kullanıyorum çok da memnun değilim açıkçası hatta yeni kulaklık sipariş ettim yani ben kulaklığı internette çok fazla önerliyor f/p diye geçiyor diye almıştım yani ilk zamanlar tabi kulaklığın heycanıyla sorunları farkedemedim sonradan farketmeye başladım bilmiyorum belki sadece kablosuzda olan sorunlardır bunlar belkide ama Mpow AİR SE yi de inceledim fury x le aynı özelliklere sahip hatta ikiside aynı tasarım kulaklık dış kasa olarak aynı yani bence çok para verip onu almana gerek yok Mpow AİR SE al gitsin benceRampage Fury X Kablolu = 700TL
Mpow AİR SE = 550TL
hangisini tercih etmeliyim
kanka ben sana bi iki tane daha seçenek buldum bilmiyorum bakmışsındır belki ama istersen iksinide almadan önce bunlarıda bi inceleyebilirisnRampage Fury X Kablolu = 700TL
Mpow AİR SE = 550TL
hangisini tercih etmeliyim
asus tuf h3 kullanıyorum hiç memnun değilim oyunlarda ses kasmak çok zor bu kulaklıklakanka bence Mpow AİR SE yi tercih etmelsin ben fury x in kablosuzunu kullanıyorum çok da memnun değilim açıkçası hatta yeni kulaklık sipariş ettim yani ben kulaklığı internette çok fazla önerliyor f/p diye geçiyor diye almıştım yani ilk zamanlar tabi kulaklığın heycanıyla sorunları farkedemedim sonradan farketmeye başladım bilmiyorum belki sadece kablosuzda olan sorunlardır bunlar belkide ama Mpow AİR SE yi de inceledim fury x le aynı özelliklere sahip hatta ikiside aynı tasarım kulaklık dış kasa olarak aynı yani bence çok para verip onu almana gerek yok Mpow AİR SE al gitsin bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka ben sana bi iki tane daha seçenek buldum bilmiyorum bakmışsındır belki ama istersen iksinide almadan önce bunlarıda bi inceleyebilirisn