Neler Yeni

Futbol habarleri videoları ve daha fazlası

KirliKill

80+ Silver
Merhaba birçok futbol konusunun önüne geçebilmek adına @Mehmet Yılmaz abi ana konu olarak seçmeni istiyorum çünkü birçok profilm mesajının önüne geçilmesini engelleyip futbol hakkında istedikleri şekilde geyik yapıp tartışıp konuşması için açtım.
Hem Türkiye'den hem de Dünyadan Önemli haberleri de bulursam Paylaşacağım. Örneğin:

Galatasaray 0-0 Fenerbahçe ilk yarı bitti. Ne düşünüyorsunuz diye konu açmak yerine buraya yazılsın.

Cristiano Ronaldo Yeniden Manchaster United'de diye konu açmak yerine burada ben veya başka bir değerli forum üyesi yazabilir.

Arada eğlenceli videolar paylaşıp keyfimiz yerinede gelebilir. Haaland mı Mbappe mi diye tartışıp güzel vakit geçirebiliriz diye umuyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu tutar mı veya sizin düşünceleriniz nedir ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,091
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba birçok futbol konusunun önüne geçebilmek adına @Mehmet Yılmaz abi ana konu olarak seçmeni istiyorum çünkü birçok profilm mesajının önüne geçilmesini engelleyip futbol hakkında istedikleri şekilde geyik yapıp tartışıp konuşması için açtım.
Hem Türkiye'den hem de Dünyadan Önemli haberleri de bulursam Paylaşacağım. Örneğin:

Galatasaray 0-0 Fenerbahçe ilk yarı bitti. Ne düşünüyorsunuz diye konu açmak yerine buraya yazılsın.

Cristiano Ronaldo Yeniden Manchaster United'de diye konu açmak yerine burada ben veya başka bir değerli forum üyesi yazabilir.

Arada eğlenceli videolar paylaşıp keyfimiz yerinede gelebilir. Haaland mı Mbappe mi diye tartışıp güzel vakit geçirebiliriz diye umuyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu tutar mı veya sizin düşünceleriniz nedir ?
Oldu knk başka bir isteğin var mıydı?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,889
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Forum dostum burası blog değil, neden tek konu olsun?

KirliKill

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oldu knk başka bir isteğin var mıydı?
caner kösedağın kripto ana konusuna benzer bir şey olmasını dilemiştim ? yanlış olacak ne var bunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum dostum burası blog değil, neden tek konu olsun?
Çok fazla "X futbolcusu mu y futbolcusu mu" "x takımı mı y takımı mı" diye konular gördüm. 1 değil 2 değil 5 değil. düzenlensin diye dedim. ha yanlışım varsada kusura bakmayın :D

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,091
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
caner kösedağın kripto ana konusuna benzer bir şey olmasını dilemiştim ? yanlış olacak ne var bunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok fazla "X futbolcusu mu y futbolcusu mu" "x takımı mı y takımı mı" diye konular gördüm. 1 değil 2 değil 5 değil. düzenlensin diye dedim. ha yanlışım varsada kusura bakmayın :D
O zaman ekran kartı konusunu da tek konu yapalım insanlar oradan soru sorsun?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,091
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç