Neler Yeni

Futbol Oynarken Topa Vurdugumda Kalçam Çıkmış Gibi Hissediyorum

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
Merhaba birkaç haftadır halı saha yaparken topa hızlı bir şekilde vurmak istedigimde anında sag bacagımın üstündeki (ön) kalça kemigim sanki çıkmış gibi bir his oluşuyor. Daha sonra her topa vurmaya çalıştıgımda fazlaca bir agrı hissediyorum. Her halı saha yaptığımda tekrar tekrar oluyor. Sebebi ne olabilir? Doktora gitmem gerekir mi?

mfimmel

80+ Silver
Merhaba birkaç haftadır halı saha yaparken topa hızlı bir şekilde vurmak istedigimde anında sag bacagımın üstündeki (ön) kalça kemigim sanki çıkmış gibi bir his oluşuyor. Daha sonra her topa vurmaya çalıştıgımda fazlaca bir agrı hissediyorum. Her halı saha yaptığımda tekrar tekrar oluyor. Sebebi ne olabilir? Doktora gitmem gerekir mi?
Sık sık hareketli misin yoksa halısahadan önce tembel bir yapıya mı sahiptin?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Yok canım ne doktoru. İkea dan alınma demonte mobilyayız ya biz çıkar geri takarsın. İlk işin doktora gitmek olsun.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,489
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Abi yavaş vursana topa. Bacağın yerinden kopar sonra doktorda halledemez.

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sık sık hareketli misin yoksa halısahadan önce tembel bir yapıya mı sahiptin?
küçüklükten beri oynuyorum bu dönemdede son 6 aydır 2 haftada en az 1 kere yapıyorum maç son 1 aylık süreçte olmaya basladı. ısınmamakla alakası olabilirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi yavaş vursana topa. Bacağın yerinden kopar sonra doktorda halledemez.
😶

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
küçüklükten beri oynuyorum bu dönemdede son 6 aydır 2 haftada en az 1 kere yapıyorum maç son 1 aylık süreçte olmaya basladı. ısınmamakla alakası olabilirmi
olabilir ısınmak önemli vücudunu ani birşeye hazırlıklı tutar çünkü bence bi ısındıktan sonra bak oluyor mu sonra doktora git ama para sıkıntı değilse direkt gitmeni öneriirim

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bu bendede var sebebini anlamıyorum sanki kemik çıkmış içinde sallanıyor gibi.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yaş kaç hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ayberk Taşlı
Sağlık şakaya gelmez bir doktora görünün.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
17
Mesaj otomatik birleştirildi:

gündelik hayatta bi sıkıntı yok. bugunde bir macım var bakalım olursa yine gidecegim
Ben 13 yaşındayken de böyle oluyordu ergenlikle alakalı diyorlardı bıraktım ama :[

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Spor yapmadan önce ısınma sonrasında soğuma yapmak bu yüzden önemli dikkat et sakatlanma doktora gidebilirsin.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Tam olarak nereyi tarif ettiğinizi anlayamadım ama yumuşak doku problemi olabilir. Bir ortopediste görünürseniz iyi olur.

Top Bottom