İzmir'de oturuyorum kankam.Bende gs liyim hocam bu arada eğer istanbuldaysanız birlikte bir takım bulabiliriz tabikide isterseniz.
Ha neresinde bende belki izmire gelirsem beraber konuşuruz bölgeyi yaz ben bulurum seni istersenİzmir'de oturuyorum kankam.
Dostum Altınordu'da yetkili birisi, babamın çalıştığı hastaneye kadar geldi benim için. Fırsatı değerlendiremedim.Ha neresinde bende belki izmire gelirsem beraber konuşuruz bölgeyi yaz ben bulurum seni istersen
bu arada karşıyaka altyapı seçmeleri oluyor baskette vardı bildiğim kadarıyla karşıyaka altyapıya önem veriyor bence git bir dene belki seçilirsin
Üzüldüm senin için aga umarım her şey gönlünce olur bana destek olduğun için teşekkür ederim iyi geceler istediğin zaman konuyu hortlatabilirsin.Dostum Altınordu'da yetkili birisi, babamın çalıştığı hastaneye kadar geldi benim için. Fırsatı değerlendiremedim.
Asıl ben teşekkür ederim dostum. Bahtın açık olsun. İyi geceler.Üzüldüm senin için aga umarım her şey gönlünce olur bana destek olduğun için teşekkür ederim iyi geceler istediğin zaman konuyu hortlatabilirsin.
Arkadaşlar selam futbola başlayacağım yaşım 15 ama olay şu ben geçen yıldan önce 2020 başında yazılacaktım marta doğru korona çıktı gg oldu.
(ameleyatta oldum)
şimdi yazılmayı düşüüyorum (amatör klübe ilk defa lisansım yok)
ama olay şuki hoca amatörde seçme yapıyor mu?
yoksa direktmen antrenmanlara çıkabilir miyim?
çok kararsızım lütfen yardımcı olun
şimdiden teşekkür ederim
(stoper solbek önlibero oynuyorum 2 yıldan beri arkadaşlarımla vb eğlencesine)
fiziğim boyum falan uzun kilo vb ama bi yandam korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdiden teşekkürler.
Konuyu niye hortlattınız kiAmatör kulüplerin çoğunda seçmeler olmaz hocalar ile konuşup antrenmalara başlayabilirsin bende senin yaşlarında başladım kulüp seçeceksen dikkat etmelisin çünkü para göz ve sadece kendi çıkarları için sizi kullanabilirler her zaman antrenman yap çünkü diğer oyuncular çocukluk yaşlarından itibaren oynuyorlar eğer yeteneğin yoksa çalışmaktan başka çaren yok sağlıklı beslen zararlı yiyecek ve içeceklerden uzak dur ve sana önerim maç izlemek olur bir kaç şey öğrenirsin ve bunlar seni bir tık bile olsa ileriye taşır
Konuyu niye hortlattınız ki