Neler Yeni

Futbolda kötü oynamanın nedeni nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Hocam evimize ait olan bir garaj var. Orada çok iyi oynuyorum. Biraz oteda kale direkleri olan bir arsa var. Hep kaleye koyuluyorum çünkü çok kötü oynuyordum topu ayağıma aldığım an pas atamaz ne yapacağımı bilemiyor oluyorum. Her gün gidiyordum oraya dibimdeki kaleyi bile kaçırıyorum. 0 asist 1 golüm var. Onu da havada gelen topu tutup boş kaleye atarak olmuştu. Okul da stoper olarak oynuyorum. Harika oynuyorum. Sadece 1 stoperle (tek stoper olarak ben) 20'den fazla rakip pozisyonu yerle bir ediyordum. Ama şut 0 pas 0 dribbling 0 top sürüş 0 çalım 0 kafa vuruşu 0 sağ ayak 0 sol ayak -999 top kontrol 0. kendimi şöyle değerlendirebilirim. (10 üzerinden)
Hız: 10.
Fizik: 10.
Güç: 10.
Stoper: 10.
(Diğerlerini biliyorsunuz) mezun kalmama 1 yıl kaldı 2 asist 12 gol ile oynuyorum arkadaşlarım 100'e ulaşmıştır belki. Gollerin yarısı boş kale zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yav Ağabeylerim kardeşlerim ablalarım niye emoji atıyorsunuz cevap verin yahu.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
stoper oynayan adamın zaten golle pek işi yok rakip golcülerini durduruyor isen sen üstüne düşeni yapıyondur

Ömerbwbw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ömerhan Bağcı
Kardeşim yaş kaçtı ona göre tavsiye vereceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
hocam gol atmak hoşuma gidiyor golcü defans olmak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kötü oynadığım için pas bile alamıyorum. Halbuki defans da çok iyiyimdir.
Bende öncelik asıl görevin neyse ona odaklanmak

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
Kankam düzenli çalış antremanda pas alışverişi yapmaya özen göster kaldı ki sen stopersin senin gol ile işin yok sen golleri kornerden atmaya bakarsın kaldı ki boyun uzun ise seni hoca kornerler de öne çıkarır onun harici senin gol atman zaten mümkün değil günümüz stoperleri bile hep kornerden gol atıyor sen kafa golü çalışman gerek

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
Hocam evimize ait olan bir garaj var. Orada çok iyi oynuyorum. Biraz oteda kale direkleri olan bir arsa var. Hep kaleye koyuluyorum çünkü çok kötü oynuyordum topu ayağıma aldığım an pas atamaz ne yapacağımı bilemiyor oluyorum. Her gün gidiyordum oraya dibimdeki kaleyi bile kaçırıyorum. 0 asist 1 golüm var. Onu da havada gelen topu tutup boş kaleye atarak olmuştu. Okul da stoper olarak oynuyorum. Harika oynuyorum. Sadece 1 stoperle (tek stoper olarak ben) 20'den fazla rakip pozisyonu yerle bir ediyordum. Ama şut 0 pas 0 dribbling 0 top sürüş 0 çalım 0 kafa vuruşu 0 sağ ayak 0 sol ayak -999 top kontrol 0. kendimi şöyle değerlendirebilirim. (10 üzerinden)
Hız: 10.
Fizik: 10.
Güç: 10.
Stoper: 10.
(Diğerlerini biliyorsunuz) mezun kalmama 1 yıl kaldı 2 asist 12 gol ile oynuyorum arkadaşlarım 100'e ulaşmıştır belki. Gollerin yarısı boş kale zaten.
Bizde stoperlere saygı duyuluyor baya sizde duyulmuyo galiba. Mesela ben stoper oynuyom uzun pastan baya bir asistim var sarıyo yani. Her şey gol değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Bizde stoperlere saygı duyuluyor baya sizde duyulmuyo galiba. Mesela ben stoper oynuyom uzun pastan baya bir asistim var sarıyo yani. Her şey gol değil.
hocam pas atılmıyor. Herkes den hızlı koşuyorum vermesi için. Ona rağmen vermiyor. Hemde tek kişi, yardıma geliyorum hala geçmeye çalışıyor. bana yapıyorlar hep.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öncelik asıl görevin neyse ona odaklanmak
hocam arkadaşım topladı takımı. Tek defans oynattı beni. 20 pozisyondan fazla pozisyonu içinden geçtim. Birde karşıdaki defansın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Yahu adam 10 kişiyle kale koruyor. Ben tek defansım bütün pozisyonların neredeyse içinden geçmiştim. (3-4 kaybettik maçı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
Hüseyin
Ben eskiden stoperdim sonra forvete bir geçtim ayağıma gelen her top gol oluyordu. Yorulunca defansa çekileyim diyordum arkadaşlar izin vermiyordu. Biraz daha ileride konumlan ve gelen pasları direkt kaleye atma.

Top Bottom