Neler Yeni

Futbolda kötü oynamanın nedeni nedir?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Berkecan Ergin
Bi lewandowski hikayesi görüyorum xD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okul kaleciliğide yaptım, defansıda ortasahasıda oldum. Çokta önemli değil. Sonuç olarak seçmelere girdim 15-15 dk iki yarıdan maç oynattılar 2 gol attım 3 asist yaptım onların koyduğu mevkide oynuyorsun sağ bek oynadım. Sonuç olarak hakem çocuğu aldılar :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Bi lewandowski hikayesi görüyorum xD

Okul kaleciliğide yaptım, defansıda ortasahasıda oldum. Çokta önemli değil. Sonuç olarak seçmelere girdim 15-15 dk iki yarıdan maç oynattılar 2 gol attım 3 asist yaptım onların koyduğu mevkide oynuyorsun sağ bek oynadım. Sonuç olarak hakem çocuğu aldılar :D
hocam ben sınıfın en iyi kalecisiydim. Defansif orta saha oynadım, bek de oynadım, kanat beki de oynadım, Orta sahada oynadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,363
İsim
Kaan
Bizde stoperlere saygı duyuluyor baya sizde duyulmuyo galiba. Mesela ben stoper oynuyom uzun pastan baya bir assistim var sarıyo yani. Her şey gol değil.

hocam pas atılmıyor. Herkes den hızlı koşuyorum vermesi için. Ona rağmen vermiyor. Hemde tek kişi, yardıma geliyorum hala geçmeye çalışıyor. bana yapıyorlar hep.

hocam arkadaşım topladı takımı. Tek defans oynattı beni. 20 pozisyondan fazla pozisyonu içinden geçtim. Birde karşıdaki defansın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Yahu adam 10 kişiyle kale koruyor. Ben tek defansım bütün pozisyonların neredeyse içinden geçmiştim. (3-4 kaybettik maçı)
Senin arkadaş ortamın biraz değişik yani bizde kötü bile oynasan arada bir pas alırsın yani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom