Futbolda kötü oynamanın nedeni nedir?

Bi lewandowski hikayesi görüyorum xD
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Okul kaleciliğide yaptım, defansıda ortasahasıda oldum. Çokta önemli değil. Sonuç olarak seçmelere girdim 15-15 dk iki yarıdan maç oynattılar 2 gol attım 3 asist yaptım onların koyduğu mevkide oynuyorsun sağ bek oynadım. Sonuç olarak hakem çocuğu aldılar :D

Bi lewandowski hikayesi görüyorum xD

Okul kaleciliğide yaptım, defansıda ortasahasıda oldum. Çokta önemli değil. Sonuç olarak seçmelere girdim 15-15 dk iki yarıdan maç oynattılar 2 gol attım 3 asist yaptım onların koyduğu mevkide oynuyorsun sağ bek oynadım. Sonuç olarak hakem çocuğu aldılar :D
hocam ben sınıfın en iyi kalecisiydim. Defansif orta saha oynadım, bek de oynadım, kanat beki de oynadım, Orta sahada oynadım

Bizde stoperlere saygı duyuluyor baya sizde duyulmuyo galiba. Mesela ben stoper oynuyom uzun pastan baya bir assistim var sarıyo yani. Her şey gol değil.

hocam pas atılmıyor. Herkes den hızlı koşuyorum vermesi için. Ona rağmen vermiyor. Hemde tek kişi, yardıma geliyorum hala geçmeye çalışıyor. bana yapıyorlar hep.

hocam arkadaşım topladı takımı. Tek defans oynattı beni. 20 pozisyondan fazla pozisyonu içinden geçtim. Birde karşıdaki defansın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Yahu adam 10 kişiyle kale koruyor. Ben tek defansım bütün pozisyonların neredeyse içinden geçmiştim. (3-4 kaybettik maçı)
Senin arkadaş ortamın biraz değişik yani bizde kötü bile oynasan arada bir pas alırsın yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,407
Üyeler
192,710
Son üye
Resul Aktaş
Geri