Futbolda kötü oynamanın nedeni nedir?

!Mete

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
129
Hocam evimize ait olan bir garaj var. Orada çok iyi oynuyorum. Biraz oteda kale direkleri olan bir arsa var. Hep kaleye koyuluyorum çünkü çok kötü oynuyordum topu ayağıma aldığım an pas atamaz ne yapacağımı bilemiyor oluyorum. Her gün gidiyordum oraya dibimdeki kaleyi bile kaçırıyorum. 0 asist 1 golüm var. Onu da havada gelen topu tutup boş kaleye atarak olmuştu. Okul da stoper olarak oynuyorum. Harika oynuyorum. Sadece 1 stoperle (tek stoper olarak ben) 20'den fazla rakip pozisyonu yerle bir ediyordum. Ama şut 0 pas 0 dribbling 0 top sürüş 0 çalım 0 kafa vuruşu 0 sağ ayak 0 sol ayak -999 top kontrol 0. kendimi şöyle değerlendirebilirim. (10 üzerinden)
Hız: 10.
Fizik: 10.
Güç: 10.
Stoper: 10.
(Diğerlerini biliyorsunuz) mezun kalmama 1 yıl kaldı 2 asist 12 gol ile oynuyorum arkadaşlarım 100'e ulaşmıştır belki. Gollerin yarısı boş kale zaten.

Yav Ağabeylerim kardeşlerim ablalarım niye emoji atıyorsunuz cevap verin yahu.

stoper oynayan adamın zaten golle pek işi yok rakip golcülerini durduruyor isen sen üstüne düşeni yapıyondur

hocam gol atmak hoşuma gidiyor golcü defans olmak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kötü oynadığım için pas bile alamıyorum. Halbuki defans da çok iyiyimdir.
Bende öncelik asıl görevin neyse ona odaklanmak

Kankam düzenli çalış antremanda pas alışverişi yapmaya özen göster kaldı ki sen stopersin senin gol ile işin yok sen golleri kornerden atmaya bakarsın kaldı ki boyun uzun ise seni hoca kornerler de öne çıkarır onun harici senin gol atman zaten mümkün değil günümüz stoperleri bile hep kornerden gol atıyor sen kafa golü çalışman gerek

Hocam evimize ait olan bir garaj var. Orada çok iyi oynuyorum. Biraz oteda kale direkleri olan bir arsa var. Hep kaleye koyuluyorum çünkü çok kötü oynuyordum topu ayağıma aldığım an pas atamaz ne yapacağımı bilemiyor oluyorum. Her gün gidiyordum oraya dibimdeki kaleyi bile kaçırıyorum. 0 asist 1 golüm var. Onu da havada gelen topu tutup boş kaleye atarak olmuştu. Okul da stoper olarak oynuyorum. Harika oynuyorum. Sadece 1 stoperle (tek stoper olarak ben) 20'den fazla rakip pozisyonu yerle bir ediyordum. Ama şut 0 pas 0 dribbling 0 top sürüş 0 çalım 0 kafa vuruşu 0 sağ ayak 0 sol ayak -999 top kontrol 0. kendimi şöyle değerlendirebilirim. (10 üzerinden)
Hız: 10.
Fizik: 10.
Güç: 10.
Stoper: 10.
(Diğerlerini biliyorsunuz) mezun kalmama 1 yıl kaldı 2 asist 12 gol ile oynuyorum arkadaşlarım 100'e ulaşmıştır belki. Gollerin yarısı boş kale zaten.
Bizde stoperlere saygı duyuluyor baya sizde duyulmuyo galiba. Mesela ben stoper oynuyom uzun pastan baya bir asistim var sarıyo yani. Her şey gol değil.

Bizde stoperlere saygı duyuluyor baya sizde duyulmuyo galiba. Mesela ben stoper oynuyom uzun pastan baya bir asistim var sarıyo yani. Her şey gol değil.
hocam pas atılmıyor. Herkes den hızlı koşuyorum vermesi için. Ona rağmen vermiyor. Hemde tek kişi, yardıma geliyorum hala geçmeye çalışıyor. bana yapıyorlar hep.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende öncelik asıl görevin neyse ona odaklanmak
hocam arkadaşım topladı takımı. Tek defans oynattı beni. 20 pozisyondan fazla pozisyonu içinden geçtim. Birde karşıdaki defansın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Yahu adam 10 kişiyle kale koruyor. Ben tek defansım bütün pozisyonların neredeyse içinden geçmiştim. (3-4 kaybettik maçı)

Ben eskiden stoperdim sonra forvete bir geçtim ayağıma gelen her top gol oluyordu. Yorulunca defansa çekileyim diyordum arkadaşlar izin vermiyordu. Biraz daha ileride konumlan ve gelen pasları direkt kaleye atma.

Geri