Neler Yeni

Futbolla İlgileniyor musunuz?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Hayatım boyunca sadece 1 kere Rusya - Türkiye maçını izlemeye gittim. Kendim asla maç izlemek için televizyonu açmam. İzlediğim maçların neredeyse hepsini babam açar ve benim gözüm kayar izlerim. Onlarda topu topu 20 - 30 taneyi geçmez. Koşmaktan nefret (çok nefret [çok çok nefret]) ederim.

Sadece insanların bu futbolun neyini sevdiğini merak ediyorum. Bana göre sadece topun peşinde koşan insanlar ve milliyetçi duygulardan beslenen bir spor. (yaşlı teyzeler gibi söyledim, lütfen linçlemeyin. Sağlıklı bir spor olduğunu biliyorum.)

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
İnan taraftar kısmında pek sağlık kalmıyor. Benim de pek aram yoktur futbolla. Hem 2saat bir maç izlemek bana çile gibi.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Arada izlerim. Keyifli oluyor ya.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Hayatım boyunca sadece 1 kere Rusya - Türkiye maçını izlemeye gittim. Kendim asla maç izlemek için televizyonu açmam. İzlediğim maçların neredeyse hepsini babam açar ve benim gözüm kayar izlerim. Onlarda topu topu 20 - 30 taneyi geçmez. Koşmaktan nefret (çok nefret [çok çok nefret]) ederim.

Sadece insanların bu futbolun neyini sevdiğini merak ediyorum. Bana göre sadece topun peşinde koşan insanlar. (yaşlı teyzeler gibi söyledim, lütfen linçlemeyin. Sağlıklı bir spor olduğunu biliyorum.)
İlgilenmeme sansım yok, Bir aile Büyügümüz baya fanatik Zamanında Bankacıyken rakip takımlı olanlara kredi cıkarmıyormus o derece yani.
Onun dısında orta düzeyde ilgilenirim Tuttuğum bir iki takım var, Kuzenlerimden birisi altyapıda.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
Ben de hiç ısınamıyorum futbola. Oldum olası sevmiyorum, sevemiyorum. Bir kaç tramvamda var sanırım. Sadece 21 oynamayı seviyor(dum)um. Beni pek sarmıyor.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Galatasaray'ın maçlarını derbi maçlarını ve büyük maçları izliyorum.eğer yapacak bir şey bulamıyorsam maçta varsa izlerim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Sporla yani izlenilen spor programları ile sıfır alakam vardır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Milli maçlar istisna.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,114
İsim
Abdullah Aydoğdu
Taraftarlar bir takımın fanı olup kendilerini bir topluluğun parçasıymış gibi hissediyorlar. Bir yere ait oldukları hissi onlara keyif veriyor.
Tıpkı Enes Batur'a abone olup bir aile olduklarını zanneden çoluk çocuklar gibi.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Arada bakıyorum öyle olursa da olur olmazsa da olur kafasindayim

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Taraftarlar bir takımın fanı olup kendilerini bir topluluğun parçasıymış gibi hissediyorlar. Bir yere ait oldukları hissi onlara keyif veriyor.
Tıpkı Enes Batur'a abone olup bir aile olduklarını zanneden çoluk çocuklar gibi.
Harbi çok iyi açıkladın.

MYSTIC

80+ Silver

Sadece insanların bu futbolun neyini sevdiğini merak ediyorum. Bana göre sadece topun peşinde koşan insanlar ve milliyetçi duygulardan beslenen bir spor. (yaşlı teyzeler gibi söyledim, lütfen linçlemeyin. Sağlıklı bir spor olduğunu biliyorum.)
Koşmayı sevseydin biraz daha iyi anlardın.🙃.Ben de Türkiye'deki taraftar kitlesinden nefret ediyorum ama futbolu çok severim.Zevk meselesi biraz.Mesela bence voleybol(aklıma geldi ondan dedim) 12 kişinin koşmadan, sadece topa refleks göstermesi gereken,kafa çalıştırması gerekmeyen bir spor.Kisiden kisiye değişir anlayacağın.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot

Kolay kolay Fenerbahçe'nin maçlarını kaçırmam diğer takımların da özetlerini izlerim ayrıca transfer haberleri, takım yorumları ve maç sonu yorumlarını izlerim, kendim de çok güzel top oynarım Ronaldonun bir çok ayak hareketini yapıyorum iki ayağımı da çok iyi kulanıyom şut çekerken falan, zaten çalım atarken ayak fark etmiyor sahada izleyen çoğu kişi etkileniyor ama kısa süre ciğerler yetmiyor profesyonel olmadığımız için :ROFLMAO:

MYSTIC

80+ Silver

Koşmayı sevseydin biraz daha iyi anlardın.🙃.Ben de Türkiye'deki taraftar kitlesinden nefret ediyorum ama futbolu çok severim.Zevk meselesi biraz.Mesela bence voleybol(aklıma geldi ondan dedim) 12 kişinin koşmadan, sadece topa refleks göstermesi gereken,kafa çalıştırması gerekmeyen bir spor.Kisiden kisiye değişir anlayacağın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,938
Üyeler
161,360
Son üye
gymfedaisi
Top Bottom