Fx ailesi hala Efsane mi?

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
12,394
İkinci el PC bakarken farkettim işlemci AMD filtreliyorum herkes bu FX`e efsane mefsane diyo bu işlemcileri biliyorum çoğu 6 çoğu 8 çekirdekli. Bu Fx Ailesi gerçekten başarılı mı? Hala bu yılda yaşarlar mı? Çekirdek bakımından

FX çıktığı zaman da efsane değil tam tersine rezil bir seriydi, şuanda daha da rezil.

Satmak için diyorlar EMREG in dediği gibi

Hatta aksine AMD büyük düşüş yaşadı o nesilde :D

Peki çekirdekleri 8 ve 6 çekirdekli bu işlemciler o zamanıyla kötü müydü ki?

Hatta aksine AMD büyük düşüş yaşadı o nesilde :D

Batmanın eşiğine geldiği zaman da olmuştu, Ryzen a bastı son parayı :D.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki çekirdekleri 8 ve 6 çekirdekli bu işlemciler o zamanıyla kötü müydü ki?

8 çekirdek = 4 çekirdek 8 thread.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çekirdek performansından yoksun berbat bir seri.

işlemciler 6-8 çekirdeği kullanamıyor bile :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: olm AMD fanı filansın herhalde işlemciyi neden AMD olarak filtreliyorsun şuan 2. elde bile o zamanlardaki intel işlemciler ile benzer fiyatta ama çok daha perofmranslı + stabil + çok daha düşük güç tüketimi ve ısınma işte aklına gelebilecek her şeyde FX'i tokatlıyor FX=çöp kısaca zamanında bile alınılmamaya özen gösterlilmeliydi bu videoda bile iyi dalga geçmişler. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

işlemciler 6-8 çekirdeği kullanamıyor bile :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: olm AMD fanı filansın herhalde işlemciyi neden AMD olarak filtreliyorsun şuan 2. elde bile o zamanlardaki intel işlemciler ile benzer fiyatta ama çok daha perofmranslı + stabil + çok daha düşük güç tüketimi ve ısınma işte aklına gelebilecek her şeyde FX'i tokatlıyor FX=çöp kısaca zamanında bile alınılmamaya özen gösterlilmeliydi bu videoda bile iyi dalga geçmişler. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Yok filtrelemek derken arkadaşıma ryzen lazımdı ona bakıyodum hep karşıma Fx çıkıyodu merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,715
Üyeler
204,234
Son üye
nofac
Geri