TahaCel
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
HatırlıyorumBiz olduz baya. Bunu kimler hatırlar bakalım.
Alıntıyı görüntüle
HatırlıyorumBiz olduz baya. Bunu kimler hatırlar bakalım.
Alıntıyı görüntüle
Abi öyle bişeymi vardıAsıl efsane incirli Biskrem'dir.
Nasıl buldun beni!?Yoksa elini aşağı bükerek kazanan hileci sen miydin (!)
Neydi adı ?Hatırlıyorum
Abi öyle bişeymi vardı
Nasıl buldun beni!?
şöyle diyim senin dedin farklı olabilir ama bizim burda o şekilde torpiller vardı senin dedini bilmem ben bu torpillerden hiç kullanmadım senin attın fotodaki gibi torpiller vardı onlardan kullandım şundan hiç kullanmadım çoğu herkes bundan kullanmış:Neydi adı ?
Hatırladım bunu dedemden torpil istemiştim bunları almıştık
bunlar uçunu yakında kırmızı oluyordu olunca yandını anlıyorsun atıyosun
aaa kız kaçıran o bayramlarda ne alırdım ondan be...Hatırlıyorum
ya bi ara bunun yuzden az kalsın kör oluyodum hatt gözlerim böyle bi bulanıkşöyle diyim senin dedin farklı olabilir ama bizim burda o şekilde torpiller vardı senin dedini bilmem ben bu torpillerden hiç kullanmadım senin attın fotodaki gibi torpiller vardı onlardan kullandım şundan hiç kullanmadım çoğu herkes bundan kullanmış:Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kamina pardon knk senin attın değil di çok benzettimde küçük benzettim bunlardan kullandım ben hep
bunlar uçunu yakında kırmızı oluyordu olunca yandını anlıyorsun atıyosun
ben 5-6 yaşındaydım teyzemin oğlu bundan getirmişti bana ama nerden aldığını hatırlamıyom tamŞaka makayı hatırlayan var mı? Kantinde satılırdı 1 TL'ye bir sürü oyuncak çıkardı
bu arad o yediğim en iyi gofret
Sende bıçakların hanımını yemişsinbunu yemek hayalimdi... yiyemedim
İlk okuldayken okul kantininde satılan jelibon paketinden çıkıyordu o vampir ağzı, az kız düşürmedim onun sayesinde.Bunlardan geliyodu bizim pazara. Favorim vampir dişi. Ayrıyeten şaka oyuncakları, Osuruk şakası tozu, plastik böcek vs. geliyodu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle