Neler Yeni

G skill trident Z5 6000MHz CL30 ram alınır mı?

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
Canlar amd işlemcisi kullanıyorum anakartımın qvl listesinde ramın ürün numarası çıkmadı ama diğer 6400mhz filan denenmiş o görünüyor konu başlığındaki ramı alsam EXPO değil de A-XMP ile çalıştırsam bir sorun olmaz dimi performans açısından ?

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Baran Kut
Canlar amd işlemcisi kullanıyorum anakartımın qvl listesinde ramın ürün numarası çıkmadı ama diğer 6400mhz filan denenmiş o görünüyor konu başlığındaki ramı alsam EXPO değil de A-XMP ile çalıştırsam bir sorun olmaz dimi performans açısından ?
Bir sorun olmaz.

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sorun olmaz.
Yani performans açısından ve genel olarak bir sorun olmaz dimi hocam expo bir ram olmadığı için A-XMP ile çalıştıracağım için şüphe ettim para vericem sonuçta boşa gitmesin.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Baran Kut
Yani performans açısından ve genel olarak bir sorun olmaz dimi hocam expo bir ram olmadığı için A-XMP ile çalıştıracağım için şüphe ettim para vericem sonuçta boşa gitmesin.
Çok amd sistem gördüm exposuz çalışan. O modelin bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok amd sistem gördüm exposuz çalışan. O modelin bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Valla bende çok gördüm hocam ama sende böyle diyince içimi bi nebze rahatlattın o zaman g skill z5 trident alıp A-XMP ile kullanırım dimi tak-çalıştır olarak umarım.
Amd sistemler için expo ramler önerildiği için genelde aklımı karıştırıyor.

Bilal539

80+ Silver
Valla bende çok gördüm hocam ama sende böyle diyince içimi bi nebze rahatlattın o zaman g skill z5 trident alıp A-XMP ile kullanırım dimi tak-çalıştır olarak umarım.
Amd sistemler için expo ramler önerildiği için genelde aklımı karıştırıyor.
Kaça alıyorsun

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
fiyat fazla gibi 64gb rami ne yapacaksın işlemcin amd değil mi?
işlemcim amd hocam başka forumlarda araştırdığım zaman xmp ram amd sistemlerde de çalışabiliyormuş sıkıntısız öyle yazmışlar da sizlere de sormak istedim.

Bilal539

80+ Silver
işlemcim amd hocam başka forumlarda araştırdığım zaman xmp ram amd sistemlerde de çalışabiliyormuş sıkıntısız öyle yazmışlar da sizlere de sormak istedim.
çalışıyor hali hazırda ben kullanıyorum öyle zatende 64gb gereksiz para harcıyorsun 16x2 32 yeterli

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
çalışıyor hali hazırda ben kullanıyorum öyle zatende 64gb gereksiz para harcıyorsun 16x2 32 yeterli
Anakartın ve işlemcin ne hocam ? almışken 64gb almak istiyorum ileriye yönelik.

Top Bottom