Minecraftta nasıl farkettiniz CPS sayacı üzerinden miLightsync
İtem koyarken craft menüsünde 9 tane yer var sol üstten sol alta koyarken bazen sol ortaya koyuyor.Minecraftta nasıl farkettiniz CPS sayacı üzerinden mi
Hocam mousenin içine bir şey kaçmış olabilir mi ?Bugün minecraft girdik orada dikkatimi çekti sağ tık sanırım basınca bazen 2 kere tıklıyor gibi oluyor bunu test edebileceğim bir site var mı ?
İtem koyarken craft menüsünde 9 tane yer var sol üstten sol alta koyarken bazen sol ortaya koyuyor.
Click test yazıp sağ tıkla bir kere tıklayabilirsin.İtem koyarken craft menüsünde 9 tane yer var sol üstten sol alta koyarken bazen sol ortaya koyuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu test edebileceğim bir site var mı ?
Mouse'un ucunda tıkladığınızda çift tıklıyor olabilirİtem koyarken craft menüsünde 9 tane yer var sol üstten sol alta koyarken bazen sol ortaya koyuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunu test edebileceğim bir site var mı ?
Click test yazıp sağ tıkla bir kere tıklayabilirsin.
Attığın veya önerdiğiniz siteler click siteleri yani sağ tıkları sayan siteler benim dediğim sorun sağ tıkta var sanırım.Mouse'un ucunda tıkladığınızda çift tıklıyor olabilir
Bu site üzerinden bir kere basın mouse'un ucundan
Bide normal bir şekilde basın
New highscore in Click Speed Test - CPS Test
Test how fast you can click in 5 seconds. Challenge yourself with CPS test now!clickspeedtest.com
SanmıyorumHocam mousenin içine bir şey kaçmış olabilir mi ?
Haklısın sol klikleri sayıyorlar ne yapılabilir kiAttığın veya önerdiğiniz siteler click siteleri yani sağ tıkları sayan siteler benim dediğim sorun sağ tıkta var sanırım.
Sanmıyorum
Bence bir temizleyin.Belki tozdan falan kaynaklanıyordurAttığın veya önerdiğiniz siteler click siteleri yani sağ tıkları sayan siteler benim dediğim sorun sağ tıkta var sanırım.
Sanmıyorum
G300s ile aynı mantık mı ?Bence bir temizleyin.Belki tozdan falan kaynaklanıyordur