JSezar
80+ Silver
Hocam öyle olmaz bilerek alınben kullanıcı yorumlarından gördügüm şeyleri söylüyorum benim de pek bir bilgim yok
Hocam öyle olmaz bilerek alınben kullanıcı yorumlarından gördügüm şeyleri söylüyorum benim de pek bir bilgim yok
Gerçek 4k açamaz ki belki 1080p'den iyi bir görüntü sunar ama gerçek 4k açmaz.ben kullanıcı yorumlarından gördügüm şeyleri söylüyorum benim de pek bir bilgim yok
Mesela video izliyorum ekranım 1080p ve ayarlardan 4k seçiyorum şimdi bu gerçek 4k mı?Gerçek 4k açamaz ki belki 1080p'den iyi bir görüntü sunar ama gerçek 4k açmaz.
açıp açmaması pek ilgimi çekmiyor dedigim gibi 4K yı öyle yada böyle sunması bir artı ve ben zaten 180 hz ss ips ve pivot özelligi için alıyorumGerçek 4k açamaz ki belki 1080p'den iyi bir görüntü sunar ama gerçek 4k açmaz.
Knk 4k'yı sunmuyor bu bir artı değil.açıp açmaması pek ilgimi çekmiyor dedigim gibi 4K yı öyle yada böyle sunması bir artı ve ben zaten 180 hz ss ips ve pivot özelligi için alıyorum
Dostum pivot derken monitörü dikey yatay çevirmeden bahsediyorsanız onu yapamıyorsunuz haberiniz olsun monitör sadece yatay yukarı aşağı ve açı değiştirme yapabiliyorsunuzaçıp açmaması pek ilgimi çekmiyor dedigim gibi 4K yı öyle yada böyle sunması bir artı ve ben zaten 180 hz ss ips ve pivot özelligi için alıyorum
aşagı yukarı olması benim için önemliDostum pivot derken monitörü dikey yatay çevirmeden bahsediyorsanız onu yapamıyorsunuz haberiniz olsun monitör sadece yatay yukarı aşağı ve açı değiştirme yapabiliyorsunuz
Bu arada hocam gerçekten itopyada ölü pixsel testi yapın çünkü bazı kişiler almış 5-6 ölü pixsel çıkmış haberiniz olsun.aşagı yukarı olması benim için önemli
tamamdır öyle yaparım bilgilendirdiginiz için teşekkürlerBu arada hocam gerçekten itopyada ölü pixsel testi yapın çünkü bazı kişiler almış 5-6 ölü pixsel çıkmış haberiniz olsun.
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanıntamamdır öyle yaparım bilgilendirdiginiz için teşekkürler
hayır monitörün ölü piksel sorunu var. Alan herkeste ölü piksel çıktı demiyorum, bazı şanslı kişilerde ölü piksel çıkmadı. Bu monitörde ölü piksel çıkma olasılığı daha yüksek.O yönden sıkıntılı bir monitör demek yanlış. Monitörü alan çoğu kişide de sıkıntı çıkmadığını söylediklerini gördüm. Ben de bu monitörü kullanıyorum bende de çıkmadı