Yardım G24F-2 Monitörde Çizikler Oluştu - Garanti Durumu

buraktpl

80+
Reaksiyon skoru
157
1-2 haftadır bu çizikler mevcut, ilk başta üstteydi fakat daha sonra alt tarafta da oluşmaya başladı. Başta gözümün önünde olmadığı için çok umursamadım fakat biraz yaygın bir sorunmuş monitörler arasında, zaten biraz sıkıntılı bir model kullanıyorum daha da kötüleşmeden eski itopya hesabımı arayıp bulmayı başardım, garantisinin bitmesine tam olarak 2 ay kalmış :D şuandan itibaren nasıl bir yol izlemem gerekir tecrübelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

monitor1.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak eden olursa diye;

1740983152260.png

1-2 haftadır bu çizikler mevcut, ilk başta üstteydi fakat daha sonra alt tarafta da oluşmaya başladı. Başta gözümün önünde olmadığı için çok umursamadım fakat biraz yaygın bir sorunmuş monitörler arasında, zaten biraz sıkıntılı bir model kullanıyorum daha da kötüleşmeden eski itopya hesabımı arayıp bulmayı başardım, garantisinin bitmesine tam olarak 2 ay kalmış :D şuandan itibaren nasıl bir yol izlemem gerekir tecrübelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak eden olursa diye;

Alıntıyı görüntüle
Hocam garantiye gönderebilirsiniz ama itopya çok çok oyalıyor. Benim g24f marka monitörüm vardı ölü piksel şikayetiyle garantiye yolladım tam 40 gün sürdü yenisinin elime ulaşması, G24F-2 verdiler. Onca şikayet her gün telefon aramalarına rağmen bu sürede gönderdiler.
Senin durum zaten garantilik paketle yolla sadece fazla beklemen lazım.
Benim garanti süremin sadece 10 günü kalmıştı yolladığım zaman sorun olmadı.

Hocam garantiye gönderebilirsiniz ama itopya çok çok oyalıyor. Benim g24f marka monitörüm vardı ölü piksel şikayetiyle garantiye yolladım tam 40 gün sürdü yenisinin elime ulaşması, G24F-2 verdiler. Onca şikayet her gün telefon aramalarına rağmen bu sürede gönderdiler.
Senin durum zaten garantilik paketle yolla sadece fazla beklemen lazım.
teşekkür ederim, az önce farklı bi pc'de denedim durum daha kötü oldu, driverla alakalıdır belki diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri