O sana kalmış bir şey arabaları seviyorsan emin ol sıkılmıyorsun. Bir de tam drifti felan öğrenince insan hiç sıkılmıyor. 3 yıldır oynarım aralıksız çok iyi can sıkıntısı gideriyor.Arkadaşlar internette okudum arkadaşın biri bir anlık hevesle aldım 1 hafta oynadım sıkıldım sattım demiş acaba aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu? Forza horizon4 oynamayı düşünüyorum. Beni uzun soluklu götürür mü?
Sırf şu drifti yapabilmek için istiyorum 3den 2 ye çekerken çıkan motor sesi çok hoşuma gidiyor. Birde 4*4 arabayı alıp dağa taşa sürmek çok hoşuma gidiyor. Umarım pişman olmamO sana kalmış bir şey arabaları seviyorsan emin ol sıkılmıyorsun. Bir de tam drifti felan öğrenince insan hiç sıkılmıyor. 3 yıldır oynarım aralıksız çok iyi can sıkıntısı gideriyor.
Araba sürmeyi seviyorsan sıkılmazsın. En heycanlısı tam öğrendikten sonra online yarışlara girmen efsane oluyor. Seti alınca yaz bana beraber oynarız. Püf noktaları gösteririm.Sırf şu drifti yapabilmek için istiyorum 3den 2 ye çekerken çıkan motor sesi çok hoşuma gidiyor. Birde 4*4 arabayı alıp dağa taşa sürmek çok hoşuma gidiyor. Umarım pişman olmam