Forza bağımlısıyım gibi bir şey desem olur sanırımAraba, tır oyunu bağımlısı değilsen bir süre sonra köşeye atacaksın. İmkanın varsa 2. el al, daha az zararın olur.
Forzada istediğin performansı alamayabilirsinForza bağımlısıyım gibi bir şey desem olur sanırım
Ets2, iracing ve asetto corsa tarzı oyunları da oynarım diyorsan çok zevk alırsınForza bağımlısıyım gibi bir şey desem olur sanırım
forzayı gamepad ile oynamanı tavsiye ederim. sonuçta oyun arcade. simulasyon oyunlarına ilgin varsa alabilirsin. mesela assetto corsa gibi.Forza bağımlısıyım gibi bir şey desem olur sanırım
Merhbalar _Starixx, Araba oyunlarını sık sık oynuyorsan Forza Horizion 4,Euro Truck Simulator 2 vs. alabilirsin fakat nadiren giriyorsan hiç gerek yok tabi paran bolsa senin tercihin :dArkadaşlar g29 direksiyon seti + shifter hala alınır mı? 1-2 aya almayı düşünüyorum
Günde 8 saat oyun oynadığımı varsayarsak ets2, forza gibi araç oyunlarını falan en az 2 saat oynuyorumdur sanırımMerhbalar _Starixx, Araba oyunlarını sık sık oynuyorsan Forza Horizion 4,Euro Truck Simulator 2 vs. alabilirsin fakat nadiren giriyorsan hiç gerek yok tabi paran bolsa senin tercihin :d
forzada direksiyon ile zevk alamazsın bence gamepad alForza bağımlısıyım gibi bir şey desem olur sanırım
Gamepad ile falan oynayamıyorum zaten forzada direksiyonu 400 derece falan yaparım yüksek ihtimalleforzada direksiyon ile zevk alamazsın bence gamepad al
alınır benceArkadaşlar g29 direksiyon seti + shifter hala alınır mı? 1-2 aya almayı düşünüyorum