Neler Yeni

G29 + Shifter Set Aldım Sizce Sorun var mı?

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Beni en çok endişelendiren durum Şırnak/Silopi'den geldi ürün o kısım çok düşündürüyor :D
Hocam benimkilerin ikiside ordan geldi rahat olun trendyoldan almıştım bende şöyle söyliyeyim sıkıntı çıkarsa iade alıyorlar fakat üç seferde üründe sorun yok dediler bana ama iade kabul edeceğiz dediler ve ettilerde. Sorun olursa tavsiyem iade etmeniz.

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Hocam benimkilerin ikiside ordan geldi rahat olun trendyoldan almıştım bende şöyle söyliyeyim sıkıntı çıkarsa iade alıyorlar fakat üç seferde üründe sorun yok dediler bana ama iade kabul edeceğiz dediler ve ettilerde. Sorun olursa tavsiyem iade etmeniz.
Umarım iadeye giden ürün yollamamışlardır bakalım akşama şansımıza ne çıkacak yardımlarınız için teşekkürler hocam akşam ürünü açarken video çekip dediğiniz duruma dikkat edeceğim :)

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Ürünü Trendyol üzerinden sipariş vermiştim ve Şırnak/Silopiden gönderildi, ürün bugün teslim edildi. Şuan işte olduğum için kutuyu açamadım internette izlediğim kutu açılışı videolarında kutusu mavi ve siyah renkte oluyordu fakat bana gelen kutu bu şekilde sizce ürünün orijinal olması ile alakalı bir sorun yaşar mıyım? Satıcı mağazaya ürünü aldıktan sonra kapalı kutu mu diye sormuştum kutuyu daha öncesinde biz açıyoruz vites ve tr priz dahil edip gönderim yapıyoruz demişlerdi. Yakın zamanda alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

Alıntıyı görüntüle
Sorun yok çok basit

Google'dan ghub indirin kurun

YouTube dan kurulum videosu izleyin mutlaka

Top Bottom