Hocam benimkilerin ikiside ordan geldi rahat olun trendyoldan almıştım bende şöyle söyliyeyim sıkıntı çıkarsa iade alıyorlar fakat üç seferde üründe sorun yok dediler bana ama iade kabul edeceğiz dediler ve ettilerde. Sorun olursa tavsiyem iade etmeniz.Beni en çok endişelendiren durum Şırnak/Silopi'den geldi ürün o kısım çok düşündürüyor
Umarım iadeye giden ürün yollamamışlardır bakalım akşama şansımıza ne çıkacak yardımlarınız için teşekkürler hocam akşam ürünü açarken video çekip dediğiniz duruma dikkat edeceğimHocam benimkilerin ikiside ordan geldi rahat olun trendyoldan almıştım bende şöyle söyliyeyim sıkıntı çıkarsa iade alıyorlar fakat üç seferde üründe sorun yok dediler bana ama iade kabul edeceğiz dediler ve ettilerde. Sorun olursa tavsiyem iade etmeniz.
Jddndbbddbdbdbdnsnsbdbdbdb koptum kacak mi acabaBeni en çok endişelendiren durum Şırnak/Silopi'den geldi ürün o kısım çok düşündürüyor
Sorun yok çok basitÜrünü Trendyol üzerinden sipariş vermiştim ve Şırnak/Silopiden gönderildi, ürün bugün teslim edildi. Şuan işte olduğum için kutuyu açamadım internette izlediğim kutu açılışı videolarında kutusu mavi ve siyah renkte oluyordu fakat bana gelen kutu bu şekilde sizce ürünün orijinal olması ile alakalı bir sorun yaşar mıyım? Satıcı mağazaya ürünü aldıktan sonra kapalı kutu mu diye sormuştum kutuyu daha öncesinde biz açıyoruz vites ve tr priz dahil edip gönderim yapıyoruz demişlerdi. Yakın zamanda alan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle