Monitörüm 2 K işlemciyi kaça satabilirim birde çıkarıp başka işlemci taktığımda bi sıkıntı olurmu yoksa çalışmaya devam eder mi?3050'yi satıp 6600XT alabilirsin veya 3600 işlemciyi satıp 5600X işlemciyi alabilirsin ikisini de yapmak istersen biraz daha bütçe arttırman gerekebilir ama 2K monitörün varsa bu yükseltmeler mantıklı bence
Ssd değiştirdiğimde her şey sıfırlanacak değilmi ? Öneriniz varmı ve kaça satabilirim koixia yıİşlemciyi, ekran kartını, SSD'yi değiştirebilirsin.
SSD'yi değiştirmek önceliğin olsun.
Evet, her şey sıfırlanacak. Kioxia'yı 550 TL gibi bir fiyata satabilirsiniz. Onun yerine XLR8 CS3030 alabilirsiniz.Monitörüm 2 K işlemciyi kaça satabilirim birde çıkarıp başka işlemci taktığımda bi sıkıntı olurmu yoksa çalışmaya devam eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ssd değiştirdiğimde her şey sıfırlanacak değilmi ? Öneriniz varmı ve kaça satabilirim koixia yı
Ekran kartını değiştirsem nasıl oluyor hocam çıkarıp başka ekran kartı taksamHayır, sadece windowsunuz sıfırlanacak.
SSD'deki tüm dosyaları yeni alacağınıza atabilirsiniz.
Böyle oluyor diye biliyorum.
Monitörün 2k ise yapacağın en iyi şey 6600xt almak olur.Monitörüm 2 K işlemciyi kaça satabilirim birde çıkarıp başka işlemci taktığımda bi sıkıntı olurmu yoksa çalışmaya devam eder mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ssd değiştirdiğimde her şey sıfırlanacak değilmi ? Öneriniz varmı ve kaça satabilirim koixia yı
ssd sorunlu mu?İşlemciyi, ekran kartını, SSD'yi değiştirebilirsin.
SSD'yi değiştirmek önceliğin olsun.
Kullanabilirsiniz.ssd sorunlu mu?
benim elimde kutusunu açmadığım wd blue sn570 var onu mu kullansam kioxia yerine
Ek aparat kullanarak mümkün.Hayır, sadece windowsunuz sıfırlanacak.
SSD'deki tüm dosyaları yeni alacağınıza atabilirsiniz.
Böyle oluyor diye biliyorum.