Kullanan birisi aydınlatsa mükemmel olacak. Benim sorunum bir kaç yıl sonra bataryada azalma olur mu ve "Glorious Model O " mouse mu daha iyi bu mu?RDV2 Var bende satmayı dusunuyorum g703 alınır mı? sızce ?
Kullanan birisi aydınlatsa mükemmel olacak. Benim sorunum bir kaç yıl sonra bataryada azalma olur mu ve "Glorious Model O " mouse mu daha iyi bu mu?
vallahi ben hero 25k sensörlü g502 kullanıyorum çok ta memnunum atlama felan olmadı hic benim kullanımıımda 1 yılı geçiyor fps shooter tarzı oyunlar oynarım genelde elim büyük oldugu için benim için ideal sensöre kefil olablrim ama pekcok kişi razerın mouse larını daha kaliteli buluyor bi mediamarkt da felan teşhirde bulursanız bi test edin isterseniz kimse sizden iyi bilemez hangisinin sizin için daha iyi oldugunuRDV2 Var bende satmayı dusunuyorum g703 alınır mı? sızce ?
kalıte ıyıde cok kalıtelı kontrol sağlayamıyorum razer mouseMesaj otomatik birleştirildi:
vallahi ben hero 25k sensörlü g502 kullanıyorum çok ta memnunum atlama felan olmadı hic benim kullanımıımda 1 yılı geçiyor fps shooter tarzı oyunlar oynarım genelde elim büyük oldugu için benim için ideal sensöre kefil olablrim ama pekcok kişi razerın mouse larını daha kaliteli buluyor bi mediamarkt da felan teşhirde bulursanız bi test edin isterseniz kimse sizden iyi bilemez hangisinin sizin için daha iyi oldugunu
g703 kaç para ki gördüğüm 650₺ gaming gen tr'de.400 zorlarsam 500
650ye alabilirim 703'ü güzel bir öneri var mıBütçe nedir acaba?
Claw ve Palm tutuyorum. Orta - Büyük elliyim ölçmedim de 20- 25 CM tutuyor bir karışg703 kaç para ki gördüğüm 650₺ gaming gen tr'de.
Ayrıca ne kullanıyorsunu anladım ve tutuş şekli ile birlikte bilek ve orta parmak mesafesi ve karışınızın uzunluğunu paylaşabilir misiniz.
50₺ daha fazlaya https://shop.connectgame.com.tr/pro...m-ergo-ultralight-wireless-gaming-mouse-beyaz bu tercih edilebilir.650ye alabilirim 703'ü güzel bir öneri var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Claw ve Palm tutuyorum. Orta - Büyük elliyim ölçmedim de 20- 25 CM tutuyor bir karış
Bu mouse daha mı iyi? Ayrıca bu delikli mouseler gerçekten güven vermiyor bana su dökülürse falan50₺ daha fazlaya https://shop.connectgame.com.tr/pro...m-ergo-ultralight-wireless-gaming-mouse-beyaz bu tercih edilebilir.
Genelde palm tutuyorum ama diğer tutuslar da yapablrmg703 kaç para ki gördüğüm 650₺ gaming gen tr'de.
Ayrıca ne kullanıyorsunu anladım ve tutuş şekli ile birlikte bilek ve orta parmak mesafesi ve karışınızın uzunluğunu paylaşabilir misiniz.
Açıkçası logitech'in bu g603 ve g703 modellerine güvenmiyorum. G603'ün bri sorunu vardı ama hatılamıyorum maalesef bu yüzden g703'te pek güven vermiyor açıkçası.Bu mouse daha mı iyi? Ayrıca bu delikli mouseler gerçekten güven vermiyor bana su dökülürse falan
Genel palm ise attığım ürün palm için gayet iyidir. G703 yerine onu tercih ederim ama onu da isterseniz alabilirsiniz.Genelde palm tutuyorum ama diğer tutuslar da yapablrm
Ben bu gidişle G102 Lightsync özellikli mouse alıp geçeceğim gibi duruyor.Açıkçası logitech'in bu g603 ve g703 modellerine güvenmiyorum. G603'ün bri sorunu vardı ama hatılamıyorum maalesef bu yüzden g703'te pek güven vermiyor açıkçası.
Delikli ürünlerinde sıçramalara ve toza karşı dayanıklılığı oluyor ama normal mouse'ye su dökünce ne oluyorsa bunda da o olur. Ayrıca deliksiz kapağı da geliyor yanında değiştirebiliyorsunuz.
Genel palm ise attığım ürün palm için gayet iyidir. G703 yerine onu tercih ederim ama onu da isterseniz alabilirsiniz.