Neler Yeni

g703 alınır mı? sizce ?

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
RDV2 Var bende satmayı dusunuyorum g703 alınır mı? sızce ?

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Kullanan birisi aydınlatsa mükemmel olacak. Benim sorunum bir kaç yıl sonra bataryada azalma olur mu ve "Glorious Model O " mouse mu daha iyi bu mu?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Kullanan birisi aydınlatsa mükemmel olacak. Benim sorunum bir kaç yıl sonra bataryada azalma olur mu ve "Glorious Model O " mouse mu daha iyi bu mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

vallahi ben hero 25k sensörlü g502 kullanıyorum çok ta memnunum atlama felan olmadı hic benim kullanımıımda 1 yılı geçiyor fps shooter tarzı oyunlar oynarım genelde elim büyük oldugu için benim için ideal sensöre kefil olablrim ama pekcok kişi razerın mouse larını daha kaliteli buluyor bi mediamarkt da felan teşhirde bulursanız bi test edin isterseniz kimse sizden iyi bilemez hangisinin sizin için daha iyi oldugunu

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

vallahi ben hero 25k sensörlü g502 kullanıyorum çok ta memnunum atlama felan olmadı hic benim kullanımıımda 1 yılı geçiyor fps shooter tarzı oyunlar oynarım genelde elim büyük oldugu için benim için ideal sensöre kefil olablrim ama pekcok kişi razerın mouse larını daha kaliteli buluyor bi mediamarkt da felan teşhirde bulursanız bi test edin isterseniz kimse sizden iyi bilemez hangisinin sizin için daha iyi oldugunu
kalıte ıyıde cok kalıtelı kontrol sağlayamıyorum razer mouse

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Bütçe nedir acaba?

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
400 zorlarsam 500
g703 kaç para ki gördüğüm 650₺ gaming gen tr'de.

Ayrıca ne kullanıyorsunu anladım ve tutuş şekli ile birlikte bilek ve orta parmak mesafesi ve karışınızın uzunluğunu paylaşabilir misiniz.

• Beğen

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Bütçe nedir acaba?
650ye alabilirim 703'ü güzel bir öneri var mı :D

Ayrıca ne kullanıyorsunu anladım ve tutuş şekli ile birlikte bilek ve orta parmak mesafesi ve karışınızın uzunluğunu paylaşabilir misiniz.
Claw ve Palm tutuyorum. Orta - Büyük elliyim ölçmedim de 20- 25 CM tutuyor bir karış

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah

Genelde palm tutuyorum ama diğer tutuslar da yapablrm

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Bu mouse daha mı iyi? Ayrıca bu delikli mouseler gerçekten güven vermiyor bana su dökülürse falan :D
Açıkçası logitech'in bu g603 ve g703 modellerine güvenmiyorum. G603'ün bri sorunu vardı ama hatılamıyorum maalesef bu yüzden g703'te pek güven vermiyor açıkçası.

Delikli ürünlerinde sıçramalara ve toza karşı dayanıklılığı oluyor ama normal mouse'ye su dökünce ne oluyorsa bunda da o olur. Ayrıca deliksiz kapağı da geliyor yanında değiştirebiliyorsunuz.

Genelde palm tutuyorum ama diğer tutuslar da yapablrm
Genel palm ise attığım ürün palm için gayet iyidir. G703 yerine onu tercih ederim ama onu da isterseniz alabilirsiniz.

• Beğen

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Açıkçası logitech'in bu g603 ve g703 modellerine güvenmiyorum. G603'ün bri sorunu vardı ama hatılamıyorum maalesef bu yüzden g703'te pek güven vermiyor açıkçası.

Delikli ürünlerinde sıçramalara ve toza karşı dayanıklılığı oluyor ama normal mouse'ye su dökünce ne oluyorsa bunda da o olur. Ayrıca deliksiz kapağı da geliyor yanında değiştirebiliyorsunuz.

Genel palm ise attığım ürün palm için gayet iyidir. G703 yerine onu tercih ederim ama onu da isterseniz alabilirsiniz.
Ben bu gidişle G102 Lightsync özellikli mouse alıp geçeceğim gibi duruyor. :D
Sensörü güzel bir mouse bakmaya başladım kablolu şimdi de :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom