Neler Yeni

GAİN TV - Aylık 3.90₺

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yıllık abonelik 46.80₺'ye denk geliyor. İçeriklerine bakmak için aldım da izlenecek pek bir şey yok gibi. Netflix varken alınmaz zaten ama yine de ekmek alacağınıza bunu alıp bi göz gezdirebilirsiniz.
Mesela izleyeceğiniz bir film ya da dizi burada varsa korsan izleyeceğinize buradan izleyebilirsiniz.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Yıllık abonelik 46.80₺'ye denk geliyor. İçeriklerine bakmak için aldım da izlenecek pek bir şey yok gibi. Netflix varken alınmaz zaten ama yine de ekmek alacağınıza bunu alıp bi göz gezdirebilirsiniz.
Mesela izleyeceğiniz bir film ya da dizi burada varsa korsan izleyeceğinize buradan izleyebilirsiniz.

Eğer yıllık üyelik alırsan aylık 3,90 a geliyor. Yıllık üyelik 46,80 TL.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik

Gain çok gereksiz bir servis onun yerine amazon prime alın gain çok boş içerikler barındırıyor.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Gain ücretsizken incelemiştim hiçbir şey yoktu neredeyse, sadece bir kaç program ve canlı yayın vardı.

Top Bottom