Gainward 5080 sistem aldım. İyi mi?

ofucant

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
105.000
Bu şekilde sistemi sipariş verdim. İlk topladığımda 110k tutmuştu alacaktım zaten sayfayı yenileyince 105'e düştüğünü görünce siparişi geçtim. Açıkçası bu konularda çok bilgili değilim, bir tek PSU'dan şüpheliyim ama değişmem gereken bir şey var mı bir bakar mısınız?

1752693487978.webp

Bu şekilde sistemi sipariş verdim. İlk topladığımda 110k tutmuştu alacaktım zaten sayfayı yenileyince 105'e düştüğünü görünce siparişi geçtim. Açıkçası bu konularda çok bilgili değilim, bir tek PSU'dan şüpheliyim ama değişmem gereken bir şey var mı bir bakar mısınız?

Alıntıyı görüntüle
PSU tam bir bomba James Donkey yazılı ürün almayın (Kulaklık ve mousepad hariç)

105k ya daha iyi parcalarla sistem toplanabilecegini dusunuyorum

PSU tam bir bomba James Donkey yazılı ürün almayın (Kulaklık ve mousepad hariç)
Evet araştırdım, onu değiştireceğim montajını kendim yapacağım zaten. Öneriniz var mı? Bir de diğer parçalar hakkında bir fikriniz var mı?

Alıntıyı görüntüle
James Donkey psu. 105k nasıl yok edilir

Evet araştırdım, onu değiştireceğim montajını kendim yapacağım zaten. Öneriniz var mı? Bir de diğer parçalar hakkında bir fikriniz var mı?
Kasa psu birde sıvı soğutucu, kasa ve sıvı soğutucuyu (opsiyonel) ama psu için kesin değişim önerim Gen5 psulardan birini alman 1000 12000w genelde enermax öneriliyor ama marka al

Kasa psu birde sıvı soğutucu, kasa ve sıvı soğutucuyu (opsiyonel) ama psu için kesin değişim önerim Gen5 psulardan birini alman 1000 12000w genelde enermax öneriliyor ama marka al
katılıyorum şöyle adı sanı belli olmayan markalardan ürün almayin

Alıntıyı görüntüle
psu iptal edebiliyorsanız edin vantilatör bile emanet edilmez eşşek psuya.

PSU dışında sistemde sıkıntılı parça yok hepsi gayet iyi niye öyle diyip adamın moralini bozuyon ki
Sistemi dandik PSU ya emanet etmesinden bahsediyor, donanım eşekten dolayı zarar görüp çöpe çıkabilir diyor yani :) Ki haklı da. PSU harici güzel bir sistem, SSD yi hiç bilmiyorum ama gen5 bir SSD, iyidir heralde.
Bir de kasa fansız sanırım ona ekstradan fan almanız gerekicek

PSU dışında sistemde sıkıntılı parça yok hepsi gayet iyi niye öyle diyip adamın moralini bozuyon ki
Sorun değil hocam psuyu konuyu açarken belirtmiştim zaten içime sinmedi diye ama hazır sistem olduğu için customize ederken ya 850w seçecektim ya bunu saçma ama başka seçenek yoktu. bugün aradığımda yardımcı olacaklarını ilettiler psu için msi mag a1250gl ile değişeceğim

1 tb gen 5 ssd alacagina 2tb gen 4 alsaydin
Psu ve sogutmadan yukarda bahsetmisler zaten
Ayrica kasa fansiz diyor fan aldin mi kasaya? kafadan 4 tane fan lazimdir ona simdi

Sorun değil hocam psuyu konuyu açarken belirtmiştim zaten içime sinmedi diye ama hazır sistem olduğu için customize ederken ya 850w seçecektim ya bunu saçma ama başka seçenek yoktu. bugün aradığımda yardımcı olacaklarını ilettiler psu için msi mag a1250gl ile değişeceğim
iyi en azından marka olarak alacaksın da kasa için fanları almayı unutma he :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 tb gen 5 ssd alacagina 2tb gen 4 alsaydin
Psu ve sogutmadan yukarda bahsetmisler zaten
Aşırı hızla işin yoksa bence de bu daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,289
Üyeler
183,409