🔥İndirim Gainward RTX 5080 49.999 TL / MSI GAMING TRIO RTX 5070 29.999 TL/ COLORFUL iGame RTX 5070Tİ Ultra W 39.999 TL

mustiqqq

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
44
Beyaz ve çok havalı. Bayıldım tasarımına.
5080
MSI GAMING TRIO RTX 5070 29.999 TL en iyi msi modeli diye biliyorum

Son düzenleme:
5070 iade edip bunu mu alsam ne diyonuz aradaki farka değer mi?

Arkadaşlar 4070superden geçilir mi? Sistemim full beyaz PP deki gibi.Bellekleri kaliteli midir? OC kapasitesi Soğutma coil whine oranı markaya dair biraz bilgim yok.

Ulan yeni düğün yapıp eve çıktım. Bir ton masraf ettik. 2 senedir 3070 li sistemim var kasayı top seviye aldım içini yavaş yavaş yaparım diye. 3070 i satıp bi anda şundan çekesim geldi… kasadan mouse a kadar her şeyim beyaz…

Arkadaşlar 4070superden geçilir mi? Sistemim full beyaz PP deki gibi.Bellekleri kaliteli midir? OC kapasitesi Soğutma coil whine oranı markaya dair biraz bilgim yok.
Marka Asya'nın asus'u gibi düşünebilirsin. 4070 superden geçilir çünkü performans ve teknoloji farkı apaçık ortada. Beyaz bir sistem için müthiş bir kart zaten. Soğutma filan da çok iyi.

Marka Asya'nın asus'u gibi düşünebilirsin. 4070 superden geçilir çünkü performans ve teknoloji farkı apaçık ortada. Beyaz bir sistem için müthiş bir kart zaten. Soğutma filan da çok iyi.
Yetişemedik herhalde

gaming triodan daha iyi bir kart
msi serisi soğutmada bu seride çok başarılı sanmıyorum iyi olacağını ya en iyi hotspot bellek ısı değerleri msi kartlar da. Görsel olarak vulcan ezer ama gamerock da öyle.

Geri