Dostum Türk takımısın ve sadece bir oyuncuya 7+deniz(2,5)+tolga(1,5) hemen hemen 11 daha işin bonusları ile 12 13 milyon para vermiş oluyorsun. Ne kadar mantıklı?
Mesela onun yerine genc oyuncuları kesfedip 3 4 tane alsaydın o paraya her biri 8-10 a giderdi. 12 ye alıp 30 civarına satabilirdin. Ama irfanı o fiyata satmak zor...
Yazık.
Ne kadar küçük bir insansın. Bir de karşındakini cahil yurduna vurma çaban...
O zaman senin de sağlam bir BAŞ ın üzerine oturmanı diliyorum. Ama böyle büyükce ve uzunca.
Eminim bundan ban veya uyarı yerim
Sebebi bunu benim yazmış olmam. Sözde tartışmaları başlatıyorum ya...
Dostum Türk takımısın ve sadece bir oyuncuya 7+deniz(2,5)+tolga(1,5) hemen hemen 11 daha işin bonusları ile 12 13 milyon para vermiş oluyorsun. Ne kadar mantıklı?
Mesela onun yerine genc oyuncuları kesfedip 3 4 tane alsaydın o paraya her biri 8-10 a giderdi. 12 ye alıp 30 civarına satabilirdin. Ama irfanı o fiyata satmak zor...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazık.
Ne kadar küçük bir insansın. Bir de karşındakini cahil yurduna vurma çaban...
O zaman senin de sağlam bir BAŞ ın üzerine oturmanı diliyorum. Ama böyle büyükce ve uzunca.
Eminim bundan ban veya uyarı yerim
Sebebi bunu benim yazmış olmam. Sözde tartışmaları başlatıyorum ya...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı şey mi dostum?
Ben fenerbahçe irfanı alabilir demişim?
Bunda ne var???
Diğerinin yazdığını oku
Beğenmediğimi nereden çıkardın dostum?
Onu bir bulsana eski mesajlardan.
Ben irfanı Başakşehirde oynarken zaten beğeniyordum. Sadece iki takımın verdiği fiyatlar abartı geldi. Türk takımlarını aşan fiyatlar olduğu için.
Benim orada attığım fotoğrafta da beğenmemezlik yapmıyorum. Sadece neredeyse beleşe aldığımız kaliteli bir topçu olması ve masada bizim fiyatı artırıp artırıp masadan kalkmamızdı. Biraz gereksiz bir yorum yapmışsın.
Marsilyaya 15m fiyat vermişler dedim. Marsilya 15m vermiş demedim. Sonradan marsilya kulüp yöneticileri de irfan canın listede olmadığını söylemişler. Fener Denizi 3.5m almıştı.
Galatasaray yönetimi İrfan Canı gündemde tutup Gedson Carvalho ve DeAndre Roselle Yedlin'i transferini KAP'a bildirdi görünüşe göre İrfan can Fenerbahçe'ye gidecek gibi gözüküyor bu durum ile ilgili düşünceleriniz?