Galatasaray İle Fenerbahçe Arasında Puan Farkı 1!

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,674
Galatasaray kötü bir oyunla birlikte Kocaelispor'a 1-0 kaybetti, Fenerbahçe ise müthiş bir oyunla birlikte Kayserispor'u 4-2 yendi. Şu anda ligte tek namağlup takım Fenerbahçe ve puan farkı 1'e düştü. 1 Aralık'ta bulunan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi belkide şampiyonu belirleyecek.

trabzonsporluyum gs delilaklı sandık destekledik bedava maçlar puanlar verdik oyuncu verdik hakem verdik ammaa anladık ki gs ... imiş. fenerbahçe delikanlı imiş.. fenerbahçe şampiyon

Düşme potasındaki takıma karşı müthiş oyun, UEFA şansını zorlayan takıma karşı kötü bir oyun. :D

Ligi salmış bizimkiler bu belli oldu. Konsantrasyon 0 anasını satayım, ben böyle bir futbol izlemedim hayatımda. Sen git Liverpool'u sahanı dar et, git Hollanda'da hiç yenilmemiş takımı sahasında eze eze yen. Sonra gel Kocaeli'ne yenil, kafayı yersin ya.

Düşme potasındaki takıma karşı müthiş oyun, UEFA şansını zorlayan takıma karşı kötü bir oyun. :D

Ligi salmış bizimkiler bu belli oldu. Konsantrasyon 0 anasını satayım, ben böyle bir futbol izlemedim hayatımda. Sen git Liverpool'u sahanı dar et, git Hollanda'da hiç yenilmemiş takımı sahasında eze eze yen. Sonra gel Kocaeli'ne yenil, kafayı yersin ya.
liverpola karşı kazandırtan güç kocaeline kaybettirir skor 1-0 olur hiç sekmez. büyük resme bakın.

trabzonsporluyum gs delilaklı sandık destekledik bedava maçlar puanlar verdik oyuncu verdik hakem verdik ammaa anladık ki gs ... imiş. fenerbahçe delikanlı imiş.. fenerbahçe şampiyon
adamlar ana hesaptan hamsi tutma videosu atmamışlar mıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o şişko adam ve noodle saçlı yüzünden her şey ha bir de suriyeli samba

adamlar ana hesaptan hamsi tutma videosu atmamışlar mıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o şişko adam ve noodle saçlı yüzünden her şey ha bir de suriyeli samba

Ya ikisine de lanet olsun. Icardi'ye yaranacağım diye 90 dakika 10 kişi oynadık. O herif yüzünden Osimhen'de adam akıllı oynayamadı. O noodle kafalı ile de umarım devre arasında yolları ayırırlar. Yeter onun nazını çektiğimiz. Lookman için teklif yapmışız zaten, bakalım ne olacak.

Ya ikisine de lanet olsun. Icardi'ye yaranacağım diye 90 dakika 10 kişi oynadık. O herif yüzünden Osimhen'de adam akıllı oynayamadı. O noodle kafalı ile de umarım devre arasında yolları ayırırlar. Yeter onun nazını çektiğimiz. Lookman için teklif yapmışız zaten, bakalım ne olacak.
icardi işi gücü yok anca story atsın tatil yapsın

icardi işi gücü yok anca story atsın tatil yapsın

Aynen aynen. Saygımız sonsuz, bizi çok taşıdı zamanında. Ama işte "zamanında". O sakatlıktan Rodri adam akıllı dönemedi, Okan hala bir şeyler yapmasını bekliyor. Cidden akıl tutulmasından başka bir şey değil.

Galatasaray kötü bir oyunla birlikte Kocaelispor'a 1-0 kaybetti, Fenerbahçe ise müthiş bir oyunla birlikte Kayserispor'u 4-2 yendi. Şu anda ligte tek namağlup takım Fenerbahçe ve puan farkı 1'e düştü. 1 Aralık'ta bulunan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi belkide şampiyonu belirleyecek.
Ulan biz bu sene şanpiyon olma ihtimalimiz yine fenerden yüksek ama yani daha o kadar şampiyon olduk ki olmasakta koymaz yani şuan önümüzde Şampiyonlar ligi gibi bi süreç var burda da gayet başarılıyız yani o kadar maç kaybettik hala fenerden 1 puan öndeyiz 😂😂

genelde şöyle oluyor
gs için saçma sapan kaybet
okan buruk için güzel sözler
sonra bir anda kritik maçları kazanıyor okan buruk seviliyor gs şampiyon oluyor
eski fb'liyim alıştım artık.
şu an gençlerbirliğini tutuyorum daha da kalp krizi geçiriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,951
Üyeler