Neler Yeni

Galatasaray maçlarına nereden bilet alabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mustafa Akbulut
Bende takım tutmuyorum işaretli Passolig var. 2. hafta oynanacak olan GS-TS maçına gitmek istiyorum. Başka herhangi bir kart çıkarmam lazım mı? Veya Passolig'im Galatasaray logolu mu olmalıydı? Ona göre Galatasaray logolu çıkartacağım tekrardan.
Galatasaray bonus Card falan diyorlar anlamadım ama.

yaman..k

80+ Silver
Bende takım tutmuyorum işaretli Passolig var. 2. hafta oynanacak olan GS-TS maçına gitmek istiyorum. Başka herhangi bir kart çıkarmam lazım mı? Veya Passolig'im Galatasaray logolu mu olmalıydı? Ona göre Galatasaray logolu çıkartacağım tekrardan.
Galatasaray bonus Card falan diyorlar anlamadım ama.
Bonus card galatasaraya özel logolu bir banka kartı passolig in sitesinden biletler satişa çıktınģında almayı dene kural degişmemiş ise alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mustafa Akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bonus card galatasaraya özel logolu bir banka kartı passolig in sitesinden biletler satişa çıktınģında almayı dene kural degişmemiş ise alabilirsin
Tekrar Galatasaray logolu passolig mi çıkartmam lazım yoksa e bilet süresini mi uzatmam lazım bilmiyorum.

yaman..k

80+ Silver
Tekrar Galatasaray logolu passolig mi çıkartmam lazım yoksa e bilet süresini mi uzatmam lazım bilmiyorum.
Yeniden passolig istesende çıkartamiyosun diye biliyorum passolig in olduğu için sen bilet süresini uzat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,761
Üyeler
168,495
Son üye
kenshicxn
Top Bottom