Galatasaray 🏆 Şampiyonlar Ligi 🏆 Kura Çekimi! TRT SPOR

Bu takımlar formsuz hali bile yari final görüyor, Liverpool ayrıca kupa favorisi. Geçen sene PSG ye yenildiler bitek.
Real Madridi Yenmiştiler Değil Mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şaka bir yana büyük takım olduğunda sıkıyorsun arkayı. hepsinde mağlup olsak bile citye 2-1 bodoya 3-0 falan oluruz.
Kalede Günay Varsa Puan Beklentisi "0" Olasılık Çeker 😅

Real Madridi Yenmiştiler Değil Mi ?

Kalede Günay Varsa Puan Beklentisi "0" Olasılık Çeker 😅
yönetim öyle bir hale soktu ki bizi şu an günaya bile okeyim. yeter ki arkasını doldursunlar. olası sakatlıkta halandın karşısında jankat görmek istemiyorum.

Eski Formlarında Değil Diyede Gidip Gs'ye Puan Verecekler Öylemi​

Ben puan verecekler demedim, yenilmeyiz dedim. Büyütmeyin fazla gözünüzde kupa favorisiymiş falan. Favori dediğiniz takım en son 2019'da aldı kupayı. City 2023'te aldı, o günden sonra inanılmaz düşüşte. En kötü dönemlerini yaşıyor 2 takım da, bütün maçlarını izliyorum.

yönetim öyle bir hale soktu ki bizi şu an günaya bile okeyim. yeter ki arkasını doldursunlar. olası sakatlıkta halandın karşısında jankat görmek istemiyorum.
Olmaz Öyle Berkan Solda Sağda Oynaması Lazım :)

Bende Buna Nazaran Öyle Söyledim Ya Zaten Hocam .

Yenilmeyiz Derken , Rakibin Formunu Baz Alarak Söylüyorsun En Formsuz Hali İle Gelir Tıklatır Geçer Bunu Lig Maçları İle Karşılaştırma Oradaki Rakiplerin Seviyesi Belli , ŞL'ye Asılırlar .

Olmaz Öyle Berkan Solda Sağda Oynaması Lazım :)

Bende Buna Nazaran Öyle Söyledim Ya Zaten Hocam .

Yenilmeyiz Derken , Rakibin Formunu Baz Alarak Söylüyorsun En Formsuz Hali İle Gelir Tıklatır Geçer Bunu Lig Maçları İle Karşılaştırma Oradaki Rakiplerin Seviyesi Belli , ŞL'ye Asılırlar .
Singo ve sane transferleriyle sanki o avrupanın hızlı futboluna yaklaştık gibi ya. bunlar da bizim antrenmanları yedikten sonra 70 de kesilirse şaşırmam gerçi :/

Singo ve sane transferleriyle sanki o avrupanın hızlı futboluna yaklaştık gibi ya. bunlar da bizim antrenmanları yedikten sonra 70 de kesilirse şaşırmam gerçi :/
Şöyle Bir Gerçekte Var Uyum Meselesi !

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,032
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri