Galatasaray Tur Atladı! SONUÇ: 1-0 - Toplam: 3-2

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Galatasaray rakibini yenerek bir üst tura atladı ve 3. eleme turuna yükseldi!

1691008261091.png

yedek kadro ile oynadık gs her zaman böyle ilk haftalar gruplar dan çıkarız büyük ihtimal

Son düzenleme:
Muslera eski formunda değil, Nelsson kötü, Bakambu kötü birde Morutan'ın şutu yedi Halil zaten kötü Oliveira çöp. Žalgiris'in forveti adam akıllı olsa maç çok farklı olurdu. Okan gitsin Fatih Terim gelsin (Galatasaraylıyım) şampiyonluk hayal bu sene.

Son düzenleme:
Klasik ön eleme Galatasarayı gerçi 2 sezon önce daha rahat bir ön eleme izlemiştik.
Bu oyun kabul edilemez umarım diğer tur toparlanırlar yoksa bu takımı af etmezler.

okan buruk küçük hoca. ama tr futbolunda son yıllarda hiç şaşmayan bi şey var. ilk 5 6 hafta uçan kaçan şampiyonluk kutlayan fb ve ilk haftalarda yerlerde sürünen ve sonrasında rakiplerine şans tanımayan bir gs. bjk ve trabzonun zaten şansı yok ikisinden birinin şampiyon olmasına ihtimal bile vermiyorum. (ts liyim)

Muslera eski formunda değil, Nelsson kötü, Bakambu kötü birde Morutan'ın şutu yedi Halil zaten kötü Oliveira çöp. Žalgiris'in forveti adam akıllı olsa maç çok farklı olurdu (Galatasaraylıyım)
Muzlera ne yapıyo hala bu takımda çözemedim. O kadar adam alındı kaleyi dedeye teslim ettiler. GS'nin efsanesidir tarihinde yer etmiştir ama şu formuyla formayı asla hak etmiyor. Umarım beni yanıltır da GS Avrupa'da başarı elde eder. Adam her maç hatalı pas atıyor aga. Dolandırıldı diye mi böyle oldu acaba. Nelsson abimi de seri satmak lazım. Kafası başka yerlerde.

Muzlera ne yapıyo hala bu takımda çözemedim. O kadar adam alındı kaleyi dedeye teslim ettiler. GS'nin efsanesidir tarihinde yer etmiştir ama şu formuyla formayı asla hak etmiyor. Umarım beni yanıltır da GS Avrupa'da başarı elde eder. Adam her maç hatalı pas atıyor aga. Dolandırıldı diye mi böyle oldu acaba. Nelsson abimi de seri satmak lazım. Kafası başka yerlerde.
nellson gitmesi lazım muslera düzelir bir kaç maça boey kalsın onu bir kaç sezon sonra yüksek paralara satarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,740
Üyeler
184,677
Son üye
Duezj
Geri