Neler Yeni

GALAX 2060 SUPER GAMER ISINMA SORUNU. 85 derece

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
Arkadaşlar iyi akşamlar. ekran kartı modelim konu başlığında belli. pc kasası sharkoon rev200 ve ekran kartı 83-85 dereceyi görüyor. fps i 144 e sabitleyince bazı oyunlarda ısınmıyor ama en basit ETS2 oynasam bile 85 dereceyi görüyor kart. bu sorunun çözümünü bilen ya da sebebini bilen var mı? yardıncı olursa sevinirim.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar iyi akşamlar. ekran kartı modelim konu başlığında belli. PC kasası sharkoon rev200 ve ekran kartı 83-85 dereceyi görüyor. fps i 144 e sabitleyince bazı oyunlarda ısınmıyor ama en basit ETS2 oynasam bile 85 dereceyi görüyor kart. bu sorunun çözümünü bilen ya da sebebini bilen var mı? yardıncı olursa sevinirim.
Çok ısınmış. Kaç aylık?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yeni aldım kartı daha, 1 hafta bile olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben denedim ama olmuyor resetliyor PC kendini.
Yanlış bir şey yapmış olabilirsin. Baştan anlat ne yaptığını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış bir şey yapmış olabilirsin. Baştan anlat ne yaptığını.
kardeşim yanlış yaptığım bir şey yok kartı taktım pinleride taktım. driver felan kurmadım. zaten ge force expreince var gerek olmaz diye kullanıyorum. ama fps sabitlemediğim süreceği kart aşırı ısınıyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
kardeşim yanlış yaptığım bir şey yok kartı taktım pinleride taktım. driver felan kurmadım. zaten ge force expreince var gerek olmaz diye kullanıyorum. ama fps sabitlemediğim süreceği kart aşırı ısınıyor.
MSI afterburner üzerinden fan devrine bakar mısın? Alternatif olarak şu değer oyunda kaç oluyor:
1609086919602.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
MSI afterburner üzerinden fan devrine bakar mısın? Alternatif olarak şu değer oyunda kaç oluyor:
Alıntıyı görüntüle
yok kardeşim yüzde 100 e aldım yine ısı düşmüyor, yarın aldıgım yeri arıcam. iadesini yapıcam büyük ihtimal. bi rtx kullanalım dedik onuda zehir etti galax, eski kartım galax 1060 dı 65 dereceyi geçmezdi. şimdi ev ısınıyor sayesinde.

Otomatikte kaç oluyor?
otomatikte 85 derece, yüzde 100 e alınca 78 e anca düşüyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yok kardeşim yüzde 100 e aldım yine ısı düşmüyor, yarın aldıgım yeri arıcam. iadesini yapıcam büyük ihtimal. bi rtx kullanalım dedik onuda zehir etti galax, eski kartım galax 1060 dı 65 dereceyi geçmezdi. şimdi ev ısınıyor sayesinde.

otomatikte 85 derece, yüzde 100 e alınca 78 e anca düşüyor.
REV200 kasada aşırı fazla bi sıcaklık bu o kasa ekran kartlarını soğuk çalıştırmak için özel tasarım ile geliyor. İletişime geçmek mantıklı

Top Bottom