Neler Yeni

Galax 4070 SUPER + AMD Ryzen 5 7600 Hazır Sistem Nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
Bütçe
50000
Arkadaşlar selam,
Gaminggen üzerinden aşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum.
Sistemde yer alan parçalar nasıldır? Değiştirilmesini tavsiye ettiğiniz bir parça ya da başka bir sistem tavsiyeniz var ise paylaşabilirseniz çok memnun olurum.

Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    239.2 KB · Hit: 35

2xYam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
İsmail Erdem Konyar
Merhaba, bu şekilde özelleştirdim. Inno3D hakkında pek bir bilgim yok değiştirilmesini tavsiye ettğiniz bir parça var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam öyleyse 7500f üzerinden ilerlememde bir zarar yok :)
32 gb ram yapmanı tavsiye ederim ayrıca Biostar B650mp-e pro anakart seçebilirsin. 3 fanlı ekran kartıda şart değil benim fikrimce ama eğer sen dersen 3 fanlı istiyorum kalabilir. Inno3D kötü değil.

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Enes
Merhaba, bu şekilde özelleştirdim. Inno3D hakkında pek bir bilgim yok değiştirilmesini tavsiye ettğiniz bir parça var mıdır?

Tamam öyleyse 7500f üzerinden ilerlememde bir zarar yok :)
Screenshot_20240904-222320.jpg

Hocam ben olsam böyle yapardım.Inno3d iyidir.Bütçe dostu temiz kart.Lexar Thor ramler sağlam.Soğutucu çok rahat soğutur overclock bile yaparsın.Kasa konusu biraz kişisel tercih ama sizin seçtiğiniz xpg modelinde fanlar rainbowdu.Onu alacaksanız da bunun farkında olarak alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben olsam böyle yapardım.Inno3d iyidir.Bütçe dostu temiz kart.Lexar Thor ramler sağlam.Soğutucu çok rahat soğutur overclock bile yaparsın.Kasa konusu biraz kişisel tercih ama sizin seçtiğiniz xpg modelinde fanlar rainbowdu.Onu alacaksanız da bunun farkında olarak alın.
Merhaba, teşekkür ederim yardımınız için. Önerinizi dikkate alacağım :)

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Sercan SAYİT
Bütçeniz müsaitse en uygun özelleştirme böyle olur. Ramlerin CL geçikme değerleri pek iyi değil fakat bütçeyi daha da yukarı çekmek gerekiyor daha iyi ramler için.

Screenshot_1.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Mert
Bütçeniz müsaitse en uygun özelleştirme böyle olur. Ramlerin CL geçikme değerleri pek iyi değil fakat bütçeyi daha da yukarı çekmek gerekiyor daha iyi ramler için.

Alıntıyı görüntüle
Maalesef bütçeyi aşıyor :(

Ekran kartını palit jetstream olarak güncellesem mi acaba ? Bu konuda kararsız kaldım, jetstream'in incelemelerde sıcaklık değerleri gayet iyi görünüyordu. Aradaki farka değer mi ?
Ayrıca anakarti biostar yapacağım fakat benim wifi ihtiyacım var sizce wifi özelliği olan bir anakart mi tercih etmeliyim yoksa pci E üzerinden wifi Kartı ile çözebilir mıyım bunu?

Ekler

• Screenshot_20240905_083205_Chrome.jpg
    Screenshot_20240905_083205_Chrome.jpg
    630.6 KB · Hit: 10
Son düzenleme:

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,033
İsim
Eymen