Yardım Galax B450M Bios Güncelleme

Reaksiyon skoru
188
Dostlar elime Galax B450M anakart geçti elimde ryzen 3 2200g var bios update yapmak için ama bu anakartın arayüzü çok değişik nasıl yapacağımı bilmiyorum?Ryzen 3 4300g için güncelliyeceğim.

Dostlar elime Galax B450M anakart geçti elimde ryzen 3 2200g var bios update yapmak için ama bu anakartın arayüzü çok değişik nasıl yapacağımı bilmiyorum?Ryzen 3 4300g için güncelliyeceğim.
Anakart:
Tarih itibarıyla en güncel BIOS dosyası:
Dosyanın içerisinde İngilizce olarak bir kurulum rehberi bulunuyor.

Anakart:
Tarih itibarıyla en güncel BIOS dosyası:
Dosyanın içerisinde İngilizce olarak bir kurulum rehberi bulunuyor.
dosyayı indirdim fakat cap dosyası yok içinde bana 2 tane klasör gösteriuor win ve efi diye hangisini kuracağım? Efi klasörünün içinde 6 dosya var normalde asusda felan çok kolaydı direk cap dosyasını flasha atıp yapıyorudm bu kafamı bozdu

dosyayı indirdim fakat cap dosyası yok içinde bana 2 tane klasör gösteriuor win ve efi diye hangisini kuracağım? Efi klasörünün içinde 6 dosya var normalde asusda felan çok kolaydı direk cap dosyasını flasha atıp yapıyorudm bu kafamı bozdu
Win klasörünün içerisindeki .exe veya .bat dosyasını çalıştırmayı deneyin. Rehberde gösteriyor zaten.

Win klasörünün içerisindeki .exe veya .bat dosyasını çalıştırmayı deneyin. İngilizce olan rehberde gösteriyor zaten.
Şimdi ben Bios write projecti disabled yapıp.
Windowsu normal bir şekilde açıp
Bu dosyayı bilgisayara indirip update.bat dosyayısını yönetici olarak çalıştırıp
Daha sonra ekrana gelen yere E tuşunamı basmam gerekiyor ondan sonra ise bilgisayara reset?
Burda gösteriyoda emin olmak istiyorum

Şimdi ben Bios write projecti disabled yapıp.
Windowsu normal bir şekilde açıp
Bu dosyayı bilgisayara indirip update.bat dosyayısını yönetici olarak çalıştırıp
Daha sonra ekrana gelen yere E tuşunamı basmam gerekiyor ondan sonra ise bilgisayara reset?
Burda gösteriyoda emin olmak istiyorum
Evet, E tuşuna bastıktan sonra güncelleme işlemi tamamlanana kadar bekle ve ardından bilgisayarı yeniden başlat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,361
Üyeler
188,085
Son üye
ulas17
Geri