🔥İndirim GALAX RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC 28.999₺

elemin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,683
İyi güzel de 5070 ekran kartına 3 fan Bence gereksiz Bende Inno3D 2 fanlı rtx5070 var sorunsuz 60 derecelerde geziyor

Son düzenleme:
Diğer galax ürünlerinde de indirim var ama benim gözüme çarpan bu oldu 3 fanlı güzel bir model fiyatına göre değebilir.

Diğer indirimler:
Şu GALAX markasına bir ben mi bayılıyorum bilmiyorum kendilerine çekiyorlar beni bir şekilde marka seviyesi olarak denkliği nedir bilmiyorum ama tahminimce ZOTAC’a denktir

Pahalı. Vatan'da 2 gündür 27.5k'ya düşüyor @İsimbulamajim hocam da paylaşmış.

Pahalı. Vatan'da 2 gündür 27.5k'ya düşüyor @İsimbulamajim hocam da paylaşmış.
Aradaki farka değecek özellikleri var bence , ben de inno kullanıyorum ama 24k ya aldığım için 1k fark olsa galaxın bu modelini tercih ederdim innonun hiçbir estetik tarafı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca arc raiders veriyor.

Aradaki farka değecek özellikleri var bence , ben de inno kullanıyorum ama 24k ya aldığım için 1k fark olsa galaxın bu modelini tercih ederdim innonun hiçbir estetik tarafı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca arc raiders veriyor.
Galax güzel sanki. Oyuncak gibi ekran kartı.

Şu GALAX markasına bir ben mi bayılıyorum bilmiyorum kendilerine çekiyorlar beni bir şekilde marka seviyesi olarak denkliği nedir bilmiyorum ama tahminimce ZOTAC’a denktir
Bende de EX Gamer var, bende şüpheli bakıyordum markaya ancak aldıktan sonra fikrim değişti. Gerçi 1080p kullanıyorum hala yük bindiremedim fakat bir problem yaratmadı çok şükür

Geri